vrijdag 4 september 2015

Nieuwe IDEE&post.


Afgelopen woensdag viel het nieuwe IDEE&post-pakket in de bus. Het is een herfstpakket, helemaal in mijn straatje. Gisteravond maakte ik de eerste kaartjes met het mooie, warme papier en de bijbehorende materialen. De pot ('jar') zocht ik via Google en printte hem op kraft papier. De labels die erop geplakt zijn, knipte ik uit het designpapier. Na het uitknippen knoopte ik bovenaan hempcord, wat ook in de envelop zat, net als de tekstjes. En die houten knopen zijn helemaal het einde, zo gaaf! De gouden sequins komen uit een eerdere IDEE&post, maar passen hier prima bij. Omdat ik niet echt tevreden was over de eerste kaart (vond de kleur van de spetters te subtiel....), maakte ik een tweede kaart, waarop ik zwart toevoegde. Maakt het nét was pittiger, vind je ook niet?
Challenges;
City Crafter Challenge Blog - In a jam
Retro Sketches - rs#179 

14 opmerkingen:

  1. De kaartjes zijn allebei leuk Colien, maar die 2e heeft ook mijn voorkeur, omdat het zwart terugkomt. Ik ben gek op die jars, zowel als stempels als in het echt. Heb er hier ook verschillende staan, zo leuk als decoratie.

    Groetjes,
    Margriet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja! Ben het helemaal met je eens. Dat zwart maakt 'm lekker stoer. Het zijn inderdaad kleuren waar jij van houdt. Perfect ook voor Halloween ;)

    BeantwoordenVerwijderen

  3. Nou je hebt met dat pakketje een hele mooie warme
    herfst kaart gemaakt, gaaf ☺
    Een leuk en gezellig (knutsel) weekend
    Liefsss van Erica
    {Heidebloempjuh}
    {DT De Egel}

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk met die potjes!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo leuk om te lezen dat je (wederom) enthousiast bent over iDEE&post ((-:
    Een super idee om een jar op internet op te zoeken en op kraft te printen, staat echt goed. Het papier past dan ook perfect. Ik vind beide kaarten leuk, ook de eerste. Is wat zachter, de tweede inderdaad stoerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke kaartjes . Je bovenste kan je ook linken bij de challenge van City Crafyer Challenge blog. Je vind de link op mijn sidebar . Tot maandag is daar' into the jam ' . Doen ! Liefs ☆ Sarah ☆

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jij kan altijd zo lekker uit de voeten met die pakketten, leuk zijn ze geworden. Ik heb geen voorkeur qua zwart of bruin. Zwart is idd pittiger, maar op de eerste kaart is het juist ook weer leuk dat het bruine uit het achtergrondpapier terug komt. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind het leuke kaartjes geworden, en qua kleur heeft er geen 1 specifieke voorkeur. Liefs sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie kleuren. Spat lekker van het scherm. Beide vind ik toppertjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, je bent alweer bezig! Superleuke kaartjes, zag ze al op FB. Mooi pakket he?
    Ik ben er weg van!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. How beautifully co-ordinated these are , with so much of interest. I love the way you've made the images into jar labels. Thanks for joining in at City Crafter. Marina DT

    BeantwoordenVerwijderen
  12. What a fabulous project for our challenge!! Thanks so much for playing along at CCCB!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik zag hem al op de FB pagina van Idee&Post en ik vind het superleuk dat je hem ook instuurt voor onze challenge bij CCCB. Deze mason jars zijn helemaal geweldig! Superleuk dat je meedoet; dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien