Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 11 september 2016

20 Jaar Brouwerij D'n Hopper.

Mijn collega Reinilde is behalve VAP-docente (Verwerking Agrarische Producten) bij ons op school ook meesterbrouwer. Samen met haar broer Jos heeft ze een brouwerij: D'n Hopper in Kaatsheuvel en daar brouwen ze de heerlijkste biertjes.
Vorige week zaterdag vierden ze het 20-jarig bestaan van hun eigen biermerk en wij mochten erbij zijn op het te gekke feest. Als cadeau maakte ik deze deco-hanger. Ik heb er de kleurtjes, viltjes met het logo en hop (uit onze eigen tuin) voor gebruikt, zodat het past bij de huisstijl van de brouwerij.
De hanger was wit, maar dat stak erg af, dus heb ik een spuitbus goudspray opgezocht en em heel lichtjes gespoten. 
Het is steeds weer lastig om zo'n hanger goed op de foto te krijgen, maar hopelijk krijg je een beetje een idee. Het komt een beetje rommelig over, maar dat valt in werkelijkheid mee, hoor :-)
Gisteren een relext dagje gehad, fijn na zo'n drukke, eerste werkweek. 's Morgens naar de jaarmarkt geweest in Giessen, waar ik natuurlijk even bij de mooie spulletjes op het kraampje van Annelies ben gaan kijken. Er was ook een kermis, dus zat 'tante' Colien al voor de middag in de Swing Bob met nichtje Indy, haha. Na de middag ben ik met Jetty naar Appelpop gegaan en daar hebben we heerlijk genoten van diverse bands op een zonnige dag. Vandaag een rustig-aan-dagje thuis, zo meteen maar eens een lekkere appeltaart bakken....

5 opmerkingen:

Ellen zei

Wat leuk dat jullie waren uitgenodigd om het 20-jarig jubileum van D'n Hopper mee te vieren. Grote afnemers zeker van dat lekkere bier ;) Je decohanger is echt prachtig! Die krijgt vast een mooi plekje in de kroeg van de brouwerij.

Marijke zei

ik vind het prachtig gedaan. Heel origineel zo'n eigen hanger met eigen huisstijl. Groetjes Marijke.

Mariken zei

Dat klinkt als een heerlijk en relaxed weekend! Mooie foto van jou, zie ik nu weer je King Louie jurk?? Alweer een gemeenschappelijke liefde! En je deco-hanger is fantastisch!! Tot morgen, daar gaan we weer...

Larissa zei

De decoratie-hanger is echt mooi gemaakt, top!
En volgens mij heb je een geslaagd weekend gehad, je nichtjes boffen maar met zo'n tante, hihi.
En appelpop, is dat leuk ja? Verschillende artiesten of wel een bepaald soort feestje?

Nicole Parmentier zei

Geweldig leuke deco-hanger weer! En wat een leuke foto van jou op appelpop, klinkt als een heel prima weekend!