Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 4 september 2016

Bloggersplein.

 

Gisteren was een leuke dag op de Knotgekke kaartendagen in Den Bosch. Ik zat naast Rimmie op het Bloggersplein en achter ons (beetje jammer van deze indeling....) zaten Linda met haar moeder Tineke, Anneke met haar familie en Ann met haar moeder. 
Het was niet echt druk op de beurs, maar we hebben toch de hele dag gezellig aanloop gehad. Omdat ik niet teveel mee wilde sjouwen, had ik me beperkt tot wat voorbeeldkaarten in Halloween- en herfstsfeer. Natuurlijk mocht wat aankleding niet ontbreken:)
Zelf ben ik aan de slag gegaan met mijn visitekaartjes. Sommige geplakt, andere samengevoegd met een quote dmv eyelet en er een zwart/wit touwtje aan geknoopt. Voor bezoekers had ik deze 2 labels voorbereid en als men wilde, kon er gefröbeld worden. Er zijn toch nog best wel wat Halloween labeltjes gemaakt, leuk!
Maar ook de dropjes hadden aantrekkingskracht, haha. En sommige mensen kwamen even gezellig kletsen (o.a. Martina, Mirte en Larissa) of gewoon even een kijkje nemen. Daardoor kennis gemaakt met verschillende bloggers of -creamensen. De dag is omgevlogen en ik heb het erg naar mijn zin gehad. Voor herhaling vatbaar, maar dan wel liever op een toegankelijker en lichter plaatsje ;-)

8 opmerkingen:

Lian zei

Hoi Colien, Had al gereageerd op je vorige post maar het hoort hierbij natuurlijk. Dus nog eens;-)

Leuk om je een keer in levende lijve te ontmoeten op de beurs. Met je mooie Halloween tafel inclusief pompoenenslinger. We hadden het over Halloween kaarten en stansjes...nou geen spin te vinden op heel de beurs. Alhoewel.. wel van Joy maar dat is een hele grote spin (met web) die al eng is vanwege zijn grootte. Die spin van jou van Quickutz is toch net iets liever. Maar die stansjes zijn helaas niet meer te vinden. Heb ook nog op marktplaats gekeken (goeie tip).
Wie weet lukt een andere keer wel. Leuk zo'n bloggerspleintje. Was een leuke beursdag. Hopelijk voor jou ook. Ja, was inderdaad een donker hoekje waar jullie zaten, maar dat past dan weer wel bij Halloween. groetjes, Lian

Larissa zei

Ik vond het heel leuk om even bij je te kletsen en een labeltje te maken. Had je erg leuk voorbereid.
Ik heb nog wel stempels gezien maar dat was een erg druk kraampje met alles voor de helft van de prijs en ook niet echt veel keuze qua stempels.

Groetjes Larissa

Nicole Parmentier zei

Dat ziet er gezellig uit met al die pompoenen! Klinkt als een prima dagje, misschien juist wel fijn dat het niet zo heel druk was. De tags zien er superleuk uit, die trokken vast publiek!

GerJanne zei

Hoi Colien,
Wat ziet je tafel er super uit! Leuk idee om tags te kunnen maken. En natuurlijk trekken de dropjes... Bij plein heb ik altijd inmijn hoofd DT het midden in de hal is, waar iedereen sowieso langs komt. Maar dat is een illusie, begrijp ik? Wel leuk dat je evenbeeld 'bekenden' hebt gesproken. Kon je zelf ook nog wat scoren?
Ciao, GerJanne

martina's kaartjes zei

haha, het was erg leuk je te ontmoeten ! altijd een beetje spannend wat voor 'mens' er achter een blog en foto zit =) jullie hebben er in ieder geval een gezellige boel van gemaakt in dat donkere hoekje =)
tot blogs,
martina
x

Miranda V zei

Je foto's zien er super leuk uit. Gezellig dat je samen met anderen op het plein stond, jullie tafels zagen er goed gevuld uit. Leuk dat er ook onbekenden en bekenden kwamen buurten. De plek van het plein is wel jammer ja, een beetje weggestopt... vorig jaar kon je er nog omheen lopen en was elk tafeltje goed bereikbaar. Nou ja, jullie hebben je in ieder geval wel vermaakt en aanspraak gehad!

Rimmie zei

Wat een leuke foto's heb je gemaakt van je sfeervolle plekje op het bloggers "plein"!
Het was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar, hopelijk kunnen ze dan een beter plekje vrij houden op de beurs.

Tot blogs!!!!

Groetjes

Rimmie

Eri Kumeling zei

Het ziet er gezellig uit op het bloggersplein. Je hebt het heel sfeervol aangekleed.
Groetjes, Eri