Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 7 september 2016

Kraamcadeautje.

Een tijdje geleden werd onze collega Minke voor het eerst mama. Toen maakte ik al dit kaartje voor de komst van het baby meisje. Het was bijna aan het einde van het schooljaar en toen kwam het er niet van om op kraamvisite te gaan. In de vakantie plande ik samen met Liesbeth, ook een lieve collega, een bezoekje om kleine Gabi te gaan bewonderen. Om niet met lege handen aan te komen, kocht ik een allerschattigst, klein spijkerjurkje voor de baby, maar kon het niet laten om toch ook nog aan de knutsel te gaan.
Toch maar weer een vlaggenlijn gemaakt, met roze en kraftaccenten. Om het geheel toch wat stoer te maken, heb ik de naam in zwarte letters erop geplakt en op elk vlaggetje met de fineliner een slordig lijntje getekend, maakt het net wat pittiger. Verder verschillende washi-tapejes en allerlei embellies erbij gezocht.
Ook dit schooljaar is woensdag mijn vrije dag. Maar zo meteen ga ik toch even naar school = werk, want ik ben mentor van een eerste klas en die starten vandaag bij hun eigen mentor. Gisteren was de introductiedag en na heel veel informatie te hebben, eindigden we de dag met een skill-drive. Een spel met vliegensvlugge opdrachten, heerlijk actief en chaotisch, een prima afsluiter!


7 opmerkingen:

Sabine zei

Hele gave vlaggenlijn, daar was ze vast heel blij mee Liefs Sabine

!neke zei

Leuk die vlaggenlijn !!!!
Ja, school is werk, klinkt anders of je zelf naar school gaat !!!!!
Mijn "schooljuf tijd " is voorbij .....
Heb er altijd wel van genoten....

Ellen zei

Wat gezellig dat je in de vakantie samen met Liesbeth bij Minke op kraambezoek bent geweest. De slinger voor Gabi is superleuk. En een spijkerjurkje.... enig! Heb er toevallig gisteren eentje besteld, hihi.

Mariken zei

Wat gezellig, op kraamvisite bij Minke! En dan zo'n geweldige slinger, dat is echt gaaf! Topcadeautje!

Larissa zei

Heel mooi gemaakt. En dan nog met een lief spijkerjurkje, zo leuk!
En wat fijn dat je op woensdag vrij bent, breekt lekker de week.

Durvina zei

Wat leuk is ie!
En natuurlijk valt zo'n mooi persoonlijk cadeau in de smaak ;)

liefs, Durvina

Nicole Parmentier zei

Wat een superleuke vlaggenlijn, prachtig gemaakt! En op school een gezellige chaos zo te zien, zo is naar school gaan toch best wel weer leuk!