Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 1 september 2016

Kerstkaart 2016 #35.

Op deze eerste donderdag in september kun je nog de hele dag meedoen met onze augustus-challenge bij 52 Weeks to Christmas. Maak een kerstkaartje in blauw/wit en link dat op ons blog. Daarmee maak je kans op een leuk crea-pakket, gesponsord door Leane creatief.
Om mee te dingen naar de prijs, link je jouw blauw/witte kaartje rechtsboven op het 52WTC blog. Voor een kerst-bijdrage van week 35 doe je dat onderaan het wekelijkse blogbericht. Daar vind je ook voorbeeldkaartjes van Ingrid en Monique.
Zo meteen ga ik met Brigitte naar de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen, zin in en benieuwd wat en wie we gaan tegenkomen!! En...omdat ik het 'Zeeuwse meisje' meeneem naar Den Bosch is de kans 'Groot'  (hihi) dat we Bossche bollen gaan eten....
Challenge;
Retro Sketches - rs#229

8 opmerkingen:

Ellen zei

Gezellig vandaag al naar Den Bosch en dat met een Zeeuws meisje en Bossche bollen ;) Veel plezier! We lossen elkaar daar een soort van af. Jij vandaag, ik morgen en jij overmorgen weer. Gaaf dit blauw-witte kaartje! De doily staat er heel goed bij.

Larissa zei

Mooi kerstkaartje!
Heel veel plezier op de beurs, ik hoop je zaterdag te zien. Zou leuk zijn je te spreken op het bloggersplein.

Epie x zei

Hartstikke leuke gedaan Colien, snurkende
kerstman haha , veel plezier in Den Bosch !!
Groetjes Epie

Mariken zei

Och, wat een schatje is dit, zo lief!!

Francisca zei

Ik vind het super kaartje
Francisca

Nancy Soetaert zei

heel leuk!
hopelijk was het leuk in Den bosch! En zondag nog eens, super zeg! Al mag het voor mij zonder die Bossche bollen, bah, al die slagroom...
geniet van je weekend!
nancy

Eri Kumeling zei

Leuke kerstkaart Colien! Ik was ook op de KGKD en had je graag persoonlijk willen bedanken voor de gewonnen kaarten, maar heb je niet gezien. Ik heb samen met mijn vriendinnen een heel leuke dag gehad.
Groetjes, Eri

Nicole Parmentier zei

Wat een grappig kaartje met die luie kerstman! En Yumm... bosche bollen!! Veel plezier vandaag!