Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 3 september 2016

Samenwonen.

Ik zei het al: er hangt liefde in de lucht! Gisteren ging ik met Brigitte naar de Knotsgekke kaartendagen in Den Bosch. Zij woont in Terneuzen en daarom kwam ze eerst naar mij. Even bijkomen van haar reis met een kop thee, voordat we richting de beurs gingen. En toen kon ik haar mooi verrassen met dit cadeau. Een gepimpt huisje voor haar en Eric. Ze wonen sinds deze week officieel samen en dat konden we niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Eric is bij Brigitte gaan wonen en haar huis heeft turquoise accenten, handig als uitgangspunt. Maar ook opvallend zijn de teksten in Brigitte's huis, ik weet dat ze daar dol op is, dus ook die mochten hier niet ontbreken.
Verder diverse materialen bij elkaar gezocht, gestanst, geknipt en geplakt... En dit zomerse beach-huisje was het resultaat. Ze was er heel blij mee! 
Straks ga ik weer richting Knotsgekke Kaartendagen, deze keer met Ellen, mijn schoonmoeder. We rijden wel allebei zelf met eigen auto daarheen. Dan kan zij gaan wanneer ze wil, op tijd naar huis voor haar hondjes, en hoeft ze niet op mij te wachten, want ik sta tot het einde van de middag op het Bloggersplein.
Ik heb gisteren nog 'snel'  visitekaartjes gemaakt en wat quotes geprint en op hetzelfde formaat gesneden. Straks eens kijken of ik die op de achterkant plak of door beide kaartjes een eyelet maak en er een lintje aan vastknoop.... We zien wel wat de dag brengt ;-)

11 opmerkingen:

Miranda V zei

Wat een gaaf huisje! Echt een heel leuk cadeau, je hebt het huisje leuk gevuld. Veel plezier op de beurs, ik ben heel benieuwd naar je ervaringen op het bloggersplein! Je kaartjes zien er leuk en vrolijk uit.

Sabine zei

Wat een gaaf huisje! Ik snap dat ze daar heel blij mee waren! Super zeg. Veel plezier vandaag! Liefs sabine

Eri Kumeling zei

Een superleuk huisje heb je er van gemaakt. Die krijgt vast een ereplaatsje. Veel plezier vandaag op het bloggerplein.
Groetjes, Eri

Ellen zei

Ben zo benieuwd hoe het was op het bloggersplein! Aan nouw voorbereiding zal het niet liggen. Die is zoals altijd perfect. Het huis is geweldig! Zo gaaf gemaakt, echt een bijzonder cadeau.

Ellen zei

nouw = jouw

Petra zei

Hoi Colien,
Zoals beloofd ben ik volger bij geworden. Ik heb even op mijn gemak wat kaarten bekeken en ze zijn prachtig, ga zo verder. We hebben elkaar vandaag ontmoet op de beurs bij Rimmie. Wat leuk om te lezen van de te gekke krijtjes en dat je Petra hebt ontmoet. Petra is mijn DT-maatje bij kleuren met potloden. Ik had zo gehoopt dat ik ook Petra in het echt had kunnen ontmoeten. Ik heb in ieder geval jou en Rimmie kunnen ontmoeten en het was gezellig om met jullie even te kletsen. Ik heb samen met mijn moeder en mijn twee dochters een heerlijke dag gehad. Nou fijne avond en rust morgen lekker uit.
Lieve groet,
Petra

Mariken zei

Wat geweldig, dit huisje, met de teksten, en turquoise accenten, zo persoonlijk!! Jammer dat Ellen en ik vrijdag op de beurs waren. Ik had je graag in actie gezien op het Bloggersplein. Leuk dat Laris twee keer is langsgeweest. En bedankt voor mijn boodschapje!! Geniet van je laatste dag vakantie! Xx

Lian zei

Hoi Colien,

Leuk om je een keer in levende lijve te ontmoeten op de beurs. Met je mooie Halloween tafel inclusief pompoenenslinger. We hadden het over Halloween kaarten en stansjes...nou geen spin te vinden op heel de beurs. Alhoewel.. wel van Joy maar dat is een hele grote spin (met web) die al eng is vanwege zijn grootte. Die spin van jou van Quickutz is toch net iets liever.
Wie weet lukt een andere keer wel. Leuk zo'n bloggerspleintje. Was een leuke beursdag. Hopelijk voor jou ook. groetjes, Lian

Nicole Parmentier zei

Wat een prachtig cadeau!! Geweldig met dat juttershout en de prachtige teksten! Druk weekend geweest voor je maar wel leuk zo te horen!

Linda van der Velden zei

Gaaf gemaakt zeg! Top! groetjes, Linda

Anoniem zei

Ik was er ook erg blij mee. Hij staat ye pronken in de hal dus iedereen die binnenkomt ziet em meteen. Nogmaals bedankt lieverd.

Dikke kus van Briepie. Xxx