vrijdag 28 oktober 2016

Little Miracle.

Al de hele week had ik de kleurtjes van de challenge bij Dutch Card Lovers in mijn hoofd, daar moest iets mee gebeuren! Gisteren was ik naar Paperpassion in Tilburg, de beurs voor papierliefhebbers, en 's avonds sporten, dus toen kwam het er niet van. Maar vanmorgen is het gelukt om dit felicitatiekaartje voor mijn collega te maken. Vorige week vrijdag kwam ik erachter dat zijn vrouw al bijna 7 maanden in verwachting is, hoog tijd om een zwangerschapskaartje te maken. Het was even stoeien met de kleurtjes (en vooral om er geen zwart aan toe te voegen....), maar het is gelukt.
Spontaan ontstond wel dit 2e exemplaar. Altijd handig om een verjaardagskaartje op voorraad te hebben. 
Paperpassion was heel leuk: Een eigentijdse, gezellige, overzichtelijke beurs met veel doe-dingen op een prima locatie. Voor herhaling vatbaar! En ik heb me netjes ingehouden qua inkopen en géén papier gekocht. Bij het opruimen van mijn kast kwam ik deze week zoveel papier tegen dat ik nog wel tig jaar vooruit kan, haha.
Challenges;
Retro Sketches - rs#237

Dutch Card Lovers - Kleurenchallenge

9 opmerkingen:

  1. Leuke kaart voor de vrouw van de collega, lief dat hartje op de buik! En ook die eronder met de leuke embossing op de tag mag er zijn. Ik lees dat je naar de beurs bent geweest en dat het beviel, leuk! Geen papier gekocht, goed van je! Ook hier teveel nog ... koop soms alleen basisdingen, maar echt blokjes ... ook niet. Dank je wel voor het meedoen met DCL!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaarten heb je gemaakt. Ik vind die zwangerschaps kaart echt heel erg leuk. ik heb de mal ook nog liggen maar nog steeds niet gebruikt...Schiet niet op, en papier niet kopen. Ik vind het knap van je. Hier ook genoeg voor een heel weeshuis hoor. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg mooi gedaan hoor gaaf, gaaf. Bedankt voor je deelname aan DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een gave kaartjes, erg leuk! Wat knap dat je geen papier gekocht hebt op Paperpassion :). Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gaaf kaartje voor een zwanger stel, de 2e is al net zo leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh heeeeel knap!! Geen papier gekocht! Ik ben bij Action weer gezwicht. Heel gaaf blok. Maar waar laat ik het allemaal? Elke keer neem ik me voor niets meer te kopen en de geest is gewillig, maar het vlees zo zwak....;-)
    Je kaartjes zijn mooi/leuk!
    Mooie kleuren combi hè?
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Superleuk kaartje, mooi dat hartje op/in de buik. Bedankt voor het meedoen met de DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige kaart, wat een leuk stansje is dat toch en de kleuren passen er prima bij. Slim om meteen een tweede versie te maken nu alles toch op tafel ligt. Ik was zaterdag bij PP in Tilburg en vond het ook een erg leuke beurs. Helaas heb ik me niet zo goed kunnen beheersen als jij, had misschien toch ook eerst even mijn hobbykamer op moeten ruimen...

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien