Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 2 januari 2017

Make and Take bij Doe@ding

Vorige week woensdag ging ik met Larissa naar Doe@ding in Spijkernisse. Het was al weer een tijdje geleden dat we de leuke winkel waren geweest en de vakantie is hét moment om er weer eens heen te gaan. Lekker rustig op de weg (wel heel mistig....), dus we waren er binnen drie kwartier.

Je kon ook aanschuiven voor een 'make & take', hartstikke leuk! Antoinette en Jannie hadden verschillende projectjes voorbereid, alles netjes al op maat en bij elkaar in een zakje. Larissa en ik begonnen met het maken van dit doosje. Superleuk modelletje (stansmal van Crealies) en volgestopt met lekkernijen...  
En toen, in het kader 'nu we er toch zijn', gingen we aan de slag met deze chocolade-wikkel. Mooie winterse papiertjes, prachtige sneeuwvlokken en een leuk modelletje, eentje om nog eens te maken. De chocolade en thee zijn allemaal in de prijs inbegrepen en tijdens het fröbelen werden we steeds van thee/sap en lekkers voorzien, echt fantastisch geregeld!
Natuurlijk hebben we ook nog geshopt. Zowel Larissa als ik hebben de gave Karin Joan (Marianne Design) stempels gekocht. Daar zie je snel wat van terug hier. Maar morgen eerst tijd voor de nieuwe lift, daar mag ik een voorbeeldkaartje laten zien, helemaal leuk!

7 opmerkingen:

Sabine zei

Wat een leuk doosje en wat een gave wikkel. Heel mooi gemaakt Liefs sabine

Rimmie zei

Ziet er leuk uit zeg!!! Leuk om zo een dagje doe@ding te doen, jullie hebben je goed vermaakt.

Groetjes

Rimmie

Mariken zei

Gezellig, jullie samen op pad! En wat heb je toffe dingen gemaakt! En shoppen, het is natuurlijk ook echt luilekkerland...
Tuurlijk voor jou en Rolf heel veel goeds voor 2017, dat het een mooi jaar voor jullie mag worden!

Blankina zei

Gave make en take hebben jullie gedaan, super leuk en handig om wat te verpakken op originele manier.
De beste wensen hè zitten we alweer in 2017!? Liefs Blankina

GerJanne zei

Oh wat ziet dat er prachtig uit! Dat doosje is gaaf zeg! Ik wist niet dat er een mal van Crealies van was....Ook de reep omslag is top!
Leuk die nieuwe stempels van Karin Joan. Ben benieuwd welke je gekocht hebt!
En morgen de lift! Yes!! Altijd gaaf en ik zal jouw voorbeeldkaart uitgebreid bekijken!
Groetjes,
GerJanne

Chantal zei

Leuke doosjes heb je gemaakt.
Groetjes, Chantal S

Nicole Parmentier zei

Wat heb je leuke dingen gemaakt! Dit soort patroontjes zijn altijd erg handig om te hebben. Klinkt als een hele gezellige dag!