Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 27 januari 2017

Zoek de verschillen....

Vandaag 2 kaartjes volgens dezelfde sketch en allebei met materialen uit een IDEE&post pakket. Deze bovenste met de vorige kit, de jen Hadfield papiertjes en de mooie woordstans. Een bedankje voor een man die Rolf een gaaf leren jack bezorgde. Stoere kaart, net als de jas!
En deze met de vrolijke spulletjes uit de laatste IDEE&post. Een Valentijnskaartje, dus helemaal 'Love & Adore'. Grappig om te zien hoe verschillend dezelfde sketch kan uitpakken, toch?!
Vandaag de minst favoriete dag op school = werk: poetsen.... Morgen is de open dag, dus alles moet er spic en span uitzien. Aangezien we gisteren tot het laatste uur nog praktijktentamens hadden in het bloemschiklokaal moet er nog heel wat gebeuren. Ach ja, even de schouders eronder om morgen veel potentiële nieuwe leerlingen in een mooie, frisse school te ontmoeten ;-)
Challenge;
MojoMonday - MOJO481

10 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Altijd leuk om verschillende uutwerkingen met een schets te zien, vond ik gisteren ook bij 52 Weeks...
Succes vandaag en morgen
Nancy

martina's kaartjes zei

allebei leuk, toch gaat m'n voorkeur uit naar de onderste ! =)
grtjs,martina
x

Sabine zei

Allebei erg leuke kaarten! En ze lijken echt compleet niet op elkaar. Ik moest ook echt even kijken of het wel dezelfde sketch was. Liefs Sabine

Danielle zei

Heel verschillnd inderdaad, deze uitwerkingen! Allebei heel leuk! Succes met poetsen, hopelijk wordt de open dag goed bezocht dan heb je eer van je werk :-)

Ellen zei

Het poetsen is gelukkig klaar! Moet zeggen dat het ook niet bepaald mijn favoriete bezigheid is. Zit nu lekker bij te komen bij de kapper. Je kaartjes zijn leuk. Een lekkere stoere en een lieve, gaaf!

Larissa zei

Weer hele toffe kaartjes!
Mag ik vragen waar je de doilies kan halen, of zijn ze uitgestanst?
Hopelijk is je poetsdag nu voorbij, op naar de open dag.
Veel plezier morgen!

Colien zei

Hihi, de doily zat onder mijn kop thee die ik laatst in een pannenkoekenrestaurant bestelde. Dusss..... ;-)

Annigide zei

Twee mooie en heel verschillende kaartjes, leuk om te zien wat dp doet bij dezelfde sketch. Ik hoop dat je morgen een leuke open dag hebt, lijkt me leuk om iedereen te laten zien hoe gaaf je werk is.
Je kerstkaarten zijn ook mooi geworden, zeker die met de fuse, wat geeft dat een leuk effect.
lieve groetjes Angelique

Marisa zei

Beautifully done times two! Love the cork on the first one. Thanks for joining us at Mojo Monday :)

Nicole Parmentier zei

Inderdaad grappig hoe verschillend ze zijn geworden ondanks dat je dezelfde schets hebt gebruikt. De stoere is mijn favoriet! En poetsen is ook zeker niet mijn hobby, ben dan ook heel blij dat ik dat op mijn werk niet ook nog hoef te doen!