Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 26 januari 2017

Week 4 van 52 WTC, Challenge.

De eerste maand van 2017 zit er al bijna op en ook op deze donderdag een kerstkaartje. En omdat het de laatste donderdag van de maand is, hebben we bij 52 Weeks to Christmas een uitdaging voor je. Dit keer mocht Marijke de challenge bepalen en zij koos voor onderstaande sketch:
Ik heb mijn voorbeeldkaartje gemaakt mbv de Fuse en van elk vlakje een soort zakje gemaakt. Na het vullen met sterretjes en sequins heb ik elk deel dicht geseald. 

Challenges;
ABC Chrismas Challenge - A is for Anything goes
Christmas Card Challenges - Weekly card


Met ongeveer dezelfde materialen nog een 'gewoon' kaartje gemaakt. Het donkerrode glitterpapier is een stukje van een tafelloper. Die kocht ik, samen met een gouden exemplaar, net na kerst bij AH. Twee halen, één betalen en superleuk om te gebruiken op feestelijke kaartjes of kerstkaartjes zie je wel...
Start ook in januari met het maken van kerstkaartjes, zodat je aan het einde van het jaar een mooie voorraad hebt. Wij dagen je uit! 
Doe je mee met de challenge? Link dan je blogbericht vanaf morgen in een nieuwe blogbericht van het 52 WTC blog. Wel een kerstkaartje, maar niet volgens de sketch? Dan kun je het kaartje linken als wekelijkse bijdrage onder de voorbeeldkaartjes van vandaag. Veel plezier!

p.s. Nog bedankt voor al jullie reactie op mijn belabberde stempelwerk/ongeduld bij mijn KKT-kaartje van gisteren. Ik heb gistermiddag 2 stroken vellum netjes opnieuw gestempeld en dit is het resultaat:


11 opmerkingen:

Veerle zei

Na je KKT kaartje gezien te hebben en berichtje gezet maar meteen verder gekomen naar deze. Beide kaarten zien er heel mooi uit. En je Vellum stempelwerk ziet er nu piekfijn uit op je KKT kaartjes. Groetjes, Veerle

Rimmie zei

Super gave uitwerking! Wat is die fuse toch ontzettende leuke tool!
Je zwangerschapskaartjes zijn ook leuk geworden, stempelen op vellum geeft echt een leuk effect.

Groetjes

Rimmie

Rosina zei

Jouw kerstkaartje zijn ook heel leuk gemaakt met deze sketch Colien...Ook de 2e is super leuk...lekker bling bling erop daar hou ik ook wel van...en je ben wel een perfectioniste hè om die vellumreepjes opnieuw te stempelen...nu zijn ze inderdaad supersss afgewerkt...

groetjes Rosina
DT 52WTC

Sabine zei

Hele leuke kaarten! Mooi gemaakt en leuk met het schudgedeelte Liefs sabine

Diny zei

Wat heb je twee leuke sketch kaartjes gemaakt Colien....ook een manier van restjes verwerken! Had je er toch geen lekker gevoel bij gisteren....je hebt de vellum randjes keurig opnieuw gedaan....petje af hoor!
Groetjes Diny

Larissa zei

Leuke shakerkerstkaartjes!
En die tafelloper doet het erg goed op kaartjes, leuk.

Marijke zei

Wat super leuk gedaan die shakerkaart maar de andere mag er ook wezen. Erg leuk de sketch uitgewerkt. Bedankt voor je bijdrage en groetjes Marijke.

Ellen zei

Ze zijn allebei leuk, met en zonder shakergedeelte. Lekker feestelijk. Slim om die twee tafellopers te kopen. Komen echt heel goed van pas. Hahaha, het stempelwerk dat je opnieuw hebt gedaan ziet er echt veel mooier uit, hoor!

Yvonne zei

Leuke kaart Colien, en wat een goed idee van de tafelloper. Zo kun je wel even vooruit.

Groetjes,
Yvonne DT 52 WTC

Nancy Soetaert zei

Je kktkaartjes zijn nu inderdaad perfect.
Je andere vind ik tof, en kan je met je nieuwe speeltje reuzeleuke dingen doen!
Nancy

Anoniem zei

Lovely card, love the dies you have used too, Thanks for joining in with our challenge at ABC Christmas Challenge,
hugs Samantha :0)