Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 14 januari 2017

Shakercards.

Vorige week ging ik een middagje samen met Larissa aan de slag met de Fuse tool. Toen maakte ik o.a. deze 2 schudkaartjes die ik vandaag laat zien. Twee heel simpele kaartjes, maar daardoor niet minder leuk (al zeg ik het zelf). De bovenste is gemaakt met twee papiertjes van de Action en de typemachine (Collectable van Marianne Design). 
En deze met een toepasselijk papiertje bij de mal en een ruitjespapier achter het schudgedeelte. Eigenlijk zou ik een filmpje moeten plaatsen ipv foto's, zodat je ook daadwerkelijk ziet hoe de sequins en knoopjes kunnen schudden, haha.

13 opmerkingen:

Bernadet zei

Prachtige shakercards Colien!
Ik lees dat je de Fuse tool hierbij gebruikt hebt. Ik ben er ook aan 't denken om 'm aan te schaffen. Maar ben nog aan 't twijfelen. Schudden je shakers binnenin nu nog wel goed? Want je hebt natuurlijk niet zoveel ruimte over als dat je foam gebruikt.

martina's kaartjes zei

geweldige kaart ! superleuk gedaan. ik doe het voorlopig zonder fuse tool, gewoon met plakband de randjes dichtplakken, lukt ook goed, geen speciaal plastic voor nodig, lukt prima. maar als je natuurlijk een fuse hebt, zeker gebruiken die handel, de resultaten zijn super !
grtjs, martina
x

Sabine zei

Wat een onwijs leuke schudkaartjes! Heel mooi gemaakt Liefs Sabine

Eri Kumeling zei

Deze twee "simpele" shakerkaartjes zijn supertof! Je hebt ook leuke papiertjes gebruikt. Je zou een filmpje kunnen maken om te laten zien hoe het werkt:-)
Groetjes, Eri

Blankina zei

Ohh wat een super gave schudkaartjes! Gave kleurtjes ook. Ik ga misschien ook maar eens een schudkaartje maken..lieve groetjes Blankina

Marjan Küppers zei

Schudkaartjes vind ik onwijs leuk! Deze ook, met dit leuke papier en de schrijfmachine!

Larissa zei

Ah, daar zijn ze. Te leuk zijn ze!
Wat ging jij goed die middag he, verbaasd zat ik te kijken. Inspiratie kan ik hier wel vinden.

Erica ♥ zei


Ohh wat een gave kaartjes,
heel erg mooi gemaakt ☺
Een leuk en gezellig (knutsel) weekend
Liefsss van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel-DDBD}

GerJanne zei

Ze zijn allebei heel erg leuk! Die tweede met dat bijpassende papier is perfect!
GerJanne

Durvina zei

Leuke kaartjes ;)
Vooral die enen is het papier ook zo toepasselijk bij...
En een shakercard valt altijd in de smaak.

liefs, Durvina

Danielle zei

Wat zijn ze leuk Colien! Die Fuse is toch wel een leuk ding als ik de kaartjes bij jou en Larissa zie! Ik krijg mijn shakerkaartjes met foam namelijk nooit goed, op èèn of andere manier zit het schudmateriaal altijd vastgeplakt :-)

Ellen zei

Ik loop achter, zie ik. Gaaf zijn je schudkaarten. Ik geloof je hoor, ook zonder filmpje. Weet zeker dat allebei de kaartjes echt goed kunnen shaken :-)

Nicole Parmentier zei

Geweldig leuk deze shakertjes! Het typemachientje is tè leuk, en dan ook nog bijpassend papier.. helemaal goed!