Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 24 april 2017

2 x 50.

Afgelopen vrijdag werd Sjanny 50. Ze is dol op heksen, dus dat moest terugkomen op het kaartje. Gelukkig heb ik een ruim assortiment Halloween spulletjes, dus dat was geen enkel probleem.
En dit kaartje maakte ik op verzoek. Toevallig ook voor een Sarah. Beetje in dezelfde kleurtjes, maar dan toch anders, wat neutraler.... 
Vandaag even wat klusjes en alvast de kaart voor woensdag maken. Dan zijn we weer toe aan het Kleurenkaartenteam van Martina. Doen jullie ook mee?
Challenge
Freshly Made Sketches - FMS289

10 opmerkingen:

Gaby Dierx zei

Leukkk!!!
Creatieve groetjes, Gaby

martina's kaartjes zei

haha, helemaal geslaagd ! leuk !
grtjs,martina
x

Sabine zei

Hele leuke kaarten! Beide hebben hun charme, zeker als iemand van heksen houd Liefs Sabine

Mariken zei

Toffe kaartjes, leuk zijn je heksen! En, vandaag ook mijn kaart voor het KKT gemaakt, gezellig!

GerJanne zei

Wat een prachtige kaartjes met de sketch van FMS. Heel leuk die heks, zal ze wel geweldig vinden. Ook die met de SU bloemen is top!
Groetjes,
GerJanne

Joke de Wit zei

Prachtig zijn ze Colien.Gr.joke

Nicole Parmentier zei

Dacht even dat je heel vroeg was met je Halloweenkaartjes maar nu snap ik hem... superleuk met het heksje en ook je andere 'sarah' kaart is prachtig!

Danielle zei

We zijn weer met dezelfde sketch in de weer geweest, maar toch een heel ander resultaat ;-) Leuk zijn je kaartjes, die met de heks is mijn favorietje! Top gedaan!

Jen Brum zei

What a great set of cards! Love the flowers and the Halloween theme! Thanks for joining us this week at Freshly Made Sketches!

Linda Callahan zei

Great cards! Love them both! Glad you shared one at FMS!