Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 5 april 2017

Hoera in de lift.

Afgelopen zaterdag kwam Nelly knutselen en we hadden een missie: de Lift Challenge. Marjan heeft weer een gave liftkaart uitgezocht en daar wilden we mee aan de slag. De bedoeling is om een eigen achtergrond te maken met inkt en daarna de tekst erop te embossen. Na meerdere mislukte pogingen om op een achtergrond, gemaakt met Te Gekke Krijtjes (dat is te vet blijkbaar....), te embossen, besloten we waterverf op te zoeken. Dat ging beter en zo ontstonden deze 2 kaartjes. 
De bovenste is voor collega Bram en deze voor collega Erica. Beiden zijn vandaag jarig en ik stopte de kaartjes gisteren al in hun postvakje op school = werk. 
We hadden de smaak goed te pakken wat deze lift betreft, dus morgen nog meer liftkaartjes op de donderdag = kerstkaartjesdag!
Challenge;
Lift Challenge - #116 (origineel van Jana Millen)

9 opmerkingen:

Sabine zei

Wat een mooie kaarten! Prachtig gemaakt zeg en leuk met deze teksten Liefs Sabine

martina's kaartjes zei

helemaal leuk ! toffe techniek, altijd leuk resultaat
grtjs,martina
x

Nelly zei

Jij hebt er nog heel wat gemaakt als je kijkt hoe we hebben zitten tobben met de achtergrond. Maar ze zijn wel mooi geworden.

Groetjes Nelly

Marjan Küppers zei

Gaaf allebei, die warme tinten kaart mag er ook zijn! Slim om waterverf te gebruiken, denk idd dat de krijtjes te vet zijn, dan krijg je een soort resist. Leuk dat je weer meedoet met de Liftchallenge, Colien.

!neke zei

Ze zijn zeer geslaagd !!!!!!

Joke de Wit zei

Mooi gemaakt Colien.Gr.Joke

Ellen zei

Twee mooie liften voor twee jarige collega's! Lief.

Rosina zei

prachtige liftkaartjes zijn dit Colien
mooie achtergrondjes en die tekst is geweldig!!!

groetjes Rosina

Cornelie zei

Lekker samen bezig geweest dus, gezellig! Mooie je kaartjes, ook de kleuren! Zag je kaartjes met de sneeuwsterren ook, maar Marjan had al gereageerd zag ik ;-) Super leuk dat je zo enthousiast mee doet. Dank je wel!