Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 6 april 2017

Week 14 van 52WTC: reminder challenge.

Zoals gezegd: vandaag nog meer liftkaartjes. Het spelen met inktjes en embossingpoeder beviel prima afgelopen zaterdag, dus rolden er ook 2 kerstkaartjes uit de fröbelmiddag. Nog de hele dag kun je meedoen met de challenge op ons blog 52 Weeks to Christmas; Gebruik zilver op je kaart. Er zijn al wat mooie inzendingen, maar er kunnen er nog genoeg bij... Er is een mooie prijs te winnen, heel toepasselijk: met mooie (Silver stars) kerstmaterialen!
Op mijn voorbeeldkaartjes verwerkte ik de mooie ijskristallen van Els Brigé met zilver embossingpoeder. Op een achtergrond van verschillende kleurtjes Stampin'Up inkt komt dat erg mooi over.
En hier zilver op blauw/groen.... Ook de tekstjes van Els vind ik erg mooi, zeker op het zwart geeft het een mooi effect. Op het 52WTC blog zie je deze week voorbeeldkaartjes van Rosina en Lia, neem gerust een kijkje. Want ook een kerstkaartje zonder zilver is welkom, dat link je gewoon bij de wekelijkse uitdaging.
Vandaag ben ik de hele dag, samen met mijn collega Tamara, bij de praktijkexamens bloemschikken. Alle bloemen en bijmaterialen zijn ingekocht, zo meteen eerst alles netjes klaarzetten (na eerst nog een les aan mijn eigen klas) en vanaf half 11 komt de eerst groep leerlingen: spannend! Morgen en de komende 2 donderdagen zijn de volgende groepen aan de beurt. Jammer dat er in de media weinig aandacht wordt gegeven aan beroepsexamens voor het VMBO. Er zijn duizenden leerlingen die dit moeten afleggen.... Gelukkig waren er tweets van Jesse Klaver en Meester Bart die er landelijk toch even de spotlight op gezet hebben....

Challenge;
Lift Challenge - #116 (origineel van Jana Millen)

16 opmerkingen:

Ellen zei

Mooi zeg om op deze manier ook kerstliftjes te maken! Succes vandaag bij bloem, is zeker spannend. Voor de leerlingen én voor jou en Tamara.

Mariken zei

Heerlijk om te doen hè, wat spelen met inkt. En het ersultaat is zo gaaf, toffe kaartjes heb je gemaakt. Heel veel succes vandaag met de examens, ben benieuwd hoe ze het gaan doen...

Nancy Soetaert zei

toffe kaarten, ik vind het ook leuk om met kleurtjes en embossing te spelen!
Is dat nu al eindexamen praktijkvak voor de leerlingen van je school? Heel spannend dus!
groetjes
nancy

Joke de Wit zei

Prachtig Colien.gr.joke

Sabine zei

Wat een mooie kaarten! Ik vind de sneeuwvlokken ook prachtig Heel veel succes voor je leerlingen Liefs Sabine

Blankina zei

Gave kaarten ( kijn nieuwe inkten wachten al op mij in NL ) wie weet kan ik snel ook lekker kliederen :) , fijne dag! Blankina

Eri Kumeling zei

Ze zijn heel erg leuk deze kaarten!
Groetjes, Eri

martina's kaartjes zei

Leuk, lekker felle achtergrond, het blauwe is iets rustiger, maar beiden helemaal geschikt
geslaagd dus
grtjs,martina
x

Annemarie en Merit zei

gave kerstkaartjes Colien,
Succes voor alle leerlingen die praktijk examen moeten doen, spannend altijd weer.

fijne dag liefs Annemarie

Rosina zei

Heel mooi deze kerstkaartjes Colien...zo leuk gedaan met die ijssterren..


groetje Rosina
DT 52WTC

Diny zei

Twee hele leuke kaartjes Colien!
Succes!
Groetjes Diny

Epie zei

Colien , je 2 kaartjes zijn superleuk !!
Mooie kleurtjes en tekst erop .
Groetjes van Epie

Marjan Küppers zei

Ik vind je kaarten erg gaaf, maar moet helaas zeggen dat bij de Liftchallenge de vraag was ... teksten in embossing. Sorry Colien, maar als kerstkaartjes zijn absoluut helemaal top!
Ik hoop dat jullie leerlingen het goed gedaan hebben!

Colien zei

Ja, je hebt helemaal gelijk! Was iets te enthousiast, hihi...

Angelique zei

Vier gave kaarten heb je gemaakt nav de liftchallenge. De blauwe met de sterren is echt schitterend. Je paaskaartjes zijn leuk geworden, mooie achtergrond heb je gemaakt.
lieve groetjes Angelique

Miranda V zei

Wauw, vooral de kaart met de rode kleuren vind ik super! Zo mooi warm!