Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 29 april 2017

Grote scrapdag met foto-hokje.

Een tijdjes geleden ging ik samen met Larissa, naar de grote workshopdag bij Noor & Zo. Het was een leuke dag, mede door het fotohokje wat er stond. Daar kon je alleen of met meerdere personen in en met één druk op de knop rolde er even later een strip met foto's uit.  Die heb ik verwerkt in een mapje die we die dag gemaakt hebben.
Het geheel kan dichtgevouwen worden tot dit pakketje. We kregen er een klittenbandsluiting bij, maar.... ten eerste ben ik die kwijtgeraakt en ten tweede is het zo'n dik pakketje geworden dat ik gekozen heb voor een andere sluiting. Een eyelet, brad en touwtje houden alles nu bij elkaar.
Eerst waren Larissa en ik elk apart op de foto geweest. Heel braaf en netjes. Maar toen alle dames geweest waren, mochten we nog een keer...of eigenlijk zo vaak als we wilden. Tja, toen kwamen daar iets minder serieuze foto's van, hihi.


We hebben echt lol gehad met de verschillende attributen die we mochten gebruiken. Buiten het hokje stond een tafeltje vol met allerlei grappige spulletjes die we volop ingezet hebben...
Allerlei hoedjes, brillen, veren, kartonnen accessoires en grappige teksten hebben we in handen gehad of opgezet.  


De gestanste materialen (sleutels, vlaggetjes, etc) kregen we van de workshopleiders. Door zwart cardstock te gebruiken, krijgt het geheel een stoere uitstraling. De houten sterren kocht ik op dezelfde bak, ik vond ze in de opruimbak.   
Ik ben helemaal weg van het gave hout-papier. Het is lekker stoer en het ribbelkarton past daar prima bij. Goeie keuze van de dames!
Natuurlijk was het niet gelukt om het geheel in anderhalf uur te maken, de basis wel, de rest heb ik thuis afgemaakt. Tot slot laat ik jullie nog een foto van de achterkant zien:
Een erg geslaagd project en een leuke herinnering aan een gezellige dag. Morgen laat ik jullie zien wat ik tijdens een ander workshop gemaakt heb. Graag tot dan!

4 opmerkingen:

Sarah zei

Super leuk! Het plezier straalt eraf! Dat hout papier is inderdaad tof! Fijn weekend!

Joke de Wit zei

Ohh wat leuk Colien alles past zo mooi bij elkaar,ben vorig jaar ook geweest denk er met plezier aan terug.Gr.joke

Nicole Parmentier zei

ha ha wat een melige fotoshoot is dit geworden! Ik hoef niet te vragen of jullie een leuke dag gehad hebben, dat is zo wel te zien! Een minialbumpje om te koesteren!!

Nelly zei

Wat leuk geworden...jammer dat ik die dag verhinderd was.

Groetjes Nelly