Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 1 april 2017

For the guy.

Yeah, weekend!! Na de drukke tentamenweek (met heel veel nakijkwerk) ben ik er aan toe! Gisteravond heerlijk aan de knutsel geweest en jawel.....de allerlaatste restjes van de kaartjes van gisteren opgemaakt. Wat dat geworden is... dat zie je morgen! Voor nu eerst een stoere kaart met washi tape. Het label van kurk komt uit een eerdere IDEE&post.
De tekst is weer een rommelmarkt-stempel. Ik ben superblij met die set! Aangezien er geen verpakking om zat, heb ik via Google het merk opgezocht. Het blijkt de 'Gift Card Greeting-set' van MFT te zijn!
En ook voor dit kaartje 'oude' IDEE&post materialen, gecombineerd met een Els Brigé tekst. Mega simpel en de twee kaartjes waren dan ook snel klaar.
Vanmiddag komt Nelly fröbelen, dan gaan we ons storten op de huidige Lift Challenge. Maar eerst sporten en met de honden wandelen! Rolf is volop in training voor Alpe d'HuZes, hij is vandaag een flinke ronde fietsen in de Betuwe. 
Challenges;
Knutsels en Kadootjes - Gebruik washi tape op je kaart
Freshly Made Sketches - FMS281

11 opmerkingen:

Nelly zei

Leuke kaarten weer gemaakt.
Bedankt voor je deelname bij K&K.
Tot straks !!

Groetjes Nelly

Rimmie zei

Super stoere kaartjes!!!

Groetjes

Rimmie

Marjan Küppers zei

Wat een gave kaartjes, vooral die bovenste! Veel knutselplezier en ik ben benieuwd naar jullie inzendingen.

Ellen zei

Gave kaartjes! En wat een toffe stempelset heb je op de kop getikt, Superleuk.

GerJanne zei

Heel leuk deze washi kaartjes! Prachtig! En leuk dat je meedoet aan onze challenge van K&K. Wat gezellig dat Nelly is komen freubelen. Altijd leuk om samen aan de slag te gaan. Ben benieuwd of het gelukt is met de lift! Die laat ik nog even liggen...
GerJanne

Kelly S. zei

Love that "For the Guy" card, it's perfect!

Linda van der Velden zei

Mooie kaarten Colien, en wat een mooie vondst op de rommelmarkt :) Groetjes, Linda

Jen Brum zei

What a great set of cards! Love the masculine card! it's perfect for a guy! The other card has such great colours! Thanks for joining us this week at Freshly Made Sketches!

Linda Callahan zei

Your guy cards are terrific! Gla,you joined us at FMS!

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Ik herkende de stempelset meteen, van MFT, ik heb hem ook nog, en kan er geen afscheid van nemen, zo gaaf. Leuk simpel en stoer kaartje heb je gemaakt Colien. Bedankt voor je deelname bij K&K. Groetjes, Ingrid.

Hermien zei

Super leuke kaartjes Colien en de stempel van MFT is gaaf zeg! Bedankt voor je deelname bij K&K.

groetjes Hermien