zaterdag 1 juli 2017

Vakantiekaartjes.

Vandaag laat ik jullie weer 2 kaartjes zien die ik maakte op verzoek van mijn collega. Zij wil graag voor elk van haar kinderen en kleinkinderen een kaartje met vakantiegroet. Eén van haar kinderen heeft een border collie, dus heb ik Eline's husky-mal van Marianne Design 'omgebouwd' (oortjes en staart omlaag), zodat de hond herkenbaar wordt. Met de naam van het beest erbij moet dat een makkie zijn ;-) 
Bij de volgende stond de hobby 'mountainbiken' vermeld. Ook hier wat kleine aanpassingen (stang wat lager, ander stuurtje), waardoor de racefiets een mountainbike is geworden. De tekstjes zijn van Bij Oma Dee en komen uit een eerdere IDEE&post. 
Zo zijn er 4 van de 8 kaartjes klaar. De volgende is al weer in de maak, dus die zie je vanzelf langskomen. 
Fijn weekend, allemaal! Hopelijk wordt het wat droger, ben net kletsnat geregend toen ik Suus en Briep ging uitlaten....
Challenge;
Crazy 4 Challenges - C4C386

11 opmerkingen:

  1. leuk ideetje ! mooi gedaan, grappig resultaat
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke sketch en wat zijn het mooie kaartjes geworden, fijn weekend, lg Blankina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Twee gave vakantiekaartjes Colien!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Superleuk! Slim gedaan, dat hondje! Goed weekend, Colien!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke kaarten, goed bedacht die aanpassingen!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jij bent goed aan het modificeren :-) Zowel de hond als de fiets zijn super geworden. Twee toffe kaarten. Wat een regen hè, vandaag?! Niks lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat gaaf, je omgebouwde hond en fiets! Toffe kaartjes! En die regen? Wat ben je dat snel beu hè?! Fijn weekend verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jij bent goed bezig geweest. Je moet er maar weer opkomen om de kaarten toch heel persoonlijk te maken. Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh wat zijn ze weer leuk! Gelukkig heb jij genoeg materialen en creativiteit om voor ieder kind een persoonlijk kaartje te maken. Leuk idee trouwens van je collega om op deze manier iedereen een fijne vakantie te wensen. Ben vanochtend ook flink nat geworden en onze Nuts houdt niet van regen dus die blijft onder ieder bosje 'steken', zie je mij door de stromende regen een onwillige labrador voorruit slepen... Gelukkig is het hier nu droog en zonnig, nog snel even naar buiten dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Onwijs leuk gemaakt! Toffe kleuren ook! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien