Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 4 maart 2018

Challenge Knutsels en Kadootjes.

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe challenge bij Knutsels en Kadootjes, de derde alweer dit jaar. Wij bedenken onze challenges tijdens onze DT-weekend in november al voor het hele opvolgende jaar, dus ook deze. En heel veel van jullie hebben vast gezien wat het LiftChallengeblog voor leuke lift heeft deze maand....jahaaaa BIJNA dezelfde als wij hebben. Er is verschil: namelijk dat wij een niet gekleurde achtergrond willen zien. Bij de LiftChallenge mogen de stempeltjes op de achtergrond wel gekleurd zijn.... 
Hieronder zie je de te liften kaart van Nelly.
Het lijkt misschien ingewikkeld, maar het valt heel erg mee. Kies een leuk stempeltje uit, druk dat meerdere keren af op je kaartje en 1 x op een apart papiertje. Dat losse afdrukje kleur je in, knip je uit en plak je op een kader en je kaart is al bijna klaar! Ik heb voor mijn voorbeeldkaartje heb ik het grappige kippetje van Stampin'Up (Hey, Chick) gekozen.Het tekstje is uit de Botanicals for You-set. Op het Knutsels en Kadootjes-blog zie je nog veel meer inspirerende kaarten van m'n DT-maatjes. Je kunt meedoen t/m 30 maart. Veel plezier en we zien je creatie graag terug.
Gisteren een leuke middag gehad in Spijkernisse bij Doe@ding. En ik hoefde niet in m'n eentje: Ellen, mijn schoonmoeder, ging mee. Zij is ook fervent kaartenmaakster, naast alle andere creatieve hobby's die ze heeft. 
Eerst zijn we naar de winkel geweest, leuke ideetjes opgedaan en van Ewla een mooi gehandlettert naamkaartje gekregen. Ook geshopt, natuurlijk! Ik ben o.a. weer 2 Lawn Fawn stempelvellen rijker.... Daarna bij het Atlas Hotel genoten van  voorbeelden en de duidelijke uitleg bij verschillende producten. Het was een goed verzorgde demodag met heel vriendelijke mensen, voor ons een heel geslaagd bezoek!
Challenge;
LiftChallenge - #127

12 opmerkingen:

Larissa zei

Haha, een toffe chickies kaartje! Die kleuren blauw en geel zijn echt prachtig. Maakt het stoer!
En dat klinkt als een gezellige dag gisteren, fijn dat je niet alleen hoefde. Het is dus een aanrader om naartoe te gaan?

Maria V zei

Wat een grappig kaartje en zo kom het kippetje goed tot zijn recht. Blauw/geel helemaal leuk. Kan haast niet missen dat het erg gezellig was in Spijkenisse ;) Fijne zondag.

Monique zei

De kaart is prachtig en hoe jij er altijd een foto van maakt met bijpassende spulletjes vind ik top!
Liefs Monique

GerJanne zei

Oh, hahaha, nu lees ik het! Anders had ik het niet gevraagd...
Je kaart is top, mooi in deze kleuren. En zo'n dag lijkt me heel inspirerend! Dat naamkaartje is geweldig!
Fijne zondag!

Blankina zei

He Colien wat leuk dat je zo vaak naar workshops en dergelijke gaat..en dat je een creatieve schoonmoeder hebt :). Ik vind de challenge van KK super en je Dt kaartje super gaaf, coole kleurtjes! Probeer mee te doen, fijne zondag, liefs Blankina

Daphne zei

Klinkt als een super gezellige, geslaagde dag!
Je bent vast blij met je naambordje en gezellig dat je schoonmoeder meeging. Heeft zij ook een blog?

Je kaart, wat leuk is die!!! Ik ben zo gek op die kippen, mijn moeder heeft dat setje stempels, leen ik altijd graag van haar.
De kleuren van je kaart zijn leuk, super vrtolijk met dat geel erbij.
Ik ben (bijna) verslaafd aan dat "repeat" stermpelen dus ga zeker meedoen. Leuk ook dat er een sketch aan de challenge vast zit. Ik ga lekker knutselen straks.

Ellen zei

Wat een toeval dat die twee challenges zo op elkaar lijken, grappig. toff chickies-kaart heb je gemaakt. Echt eentje om vrolijk van te worden. Gezellig trouwens dat je gisteren met Ellen op stap bent geweest.

Nicole Parmentier zei

Ik zag het al bij Gerjanne dat de challenges zo op elkaar lijken. Maar alleen maar helemaal leuk want ik had nog veel meer ideeen met deze techniek. Je voorbeeldkaart is helemaal leuk. Ik vind het kapsel van deze kip hilarisch. Baal natuurlijk wel een beetje dat het bij Doe@ding zo leuk was ha ha, de volgende keer ben ik er bij!

Renate zei

Dit ziet er zo gaaf uit.
Het ligt wat buiten mijn comfortzone, maar ik denk dat ik wel even voor ga zitten.

-xies- Renate.

Hermien zei

Een heel leuk kaartje heb je gemaakt voor K&K Colien, super gevonden met die kippen.
Fijn dat jullie een gezellige dag hebben gehad.

Groetjes Hermien

Marjan Küppers zei

Grappig dat sommige challenges zo echt toevallig kunnen lijken op elkaar! Dat merk ik wel vaker in blogland. Jouw liftkaart en dus ook meteen je kaart voor onze challenge is superleuk! Die kip is tof! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge weer, Colien!

Cornelie zei

Ja dat zag ik al idd, toevallig. Wij werken ook altijd ver vooruit, dat is prettig ;-)
Deze gekke kip heb ik al eerder gezien haha, lekker vrolijk gelijk. Toffe kaart, dank je wel!