Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 27 april 2018

Distress oxide kaartjes.

Een lang bericht op deze Koningsdag, dus ga er maar voor zitten of klik maar weg, hihi. Gisteren was Rosina, ons DT-maatje bij 52 Weeks to Christmas, jarig. Ik had zondag mijn blogberichten al t/m zondag ingepland, met uitzondering van vandaag. En dat komt goed uit, want nu kan ik jullie laten zien welke kaart ik voor de jarige heb gemaakt. Het is een soort mixed media kaartje geworden.
Meestal neem ik op vakantie een boodschappenkrat met knutselspulletjes mee. We gaan altijd met de auto, want de honden gaan tenslotte ook mee. Maar omdat ik nu al heel veel kaartjes klaar en ingepland had, besloot ik om een kleine box met handlettering materialen mee te nemen en niet te gaan sjouwen met de Big Shot, malletjes etc. Dus een kleine verzameling ging mee: potlood, gum, fineliners, diverse Sharpies, Versafine en de Distress Oxide inktjes + blenders, verschillende masks, schaar, rol 3D-tape, lijm, wat rolletjes washi-tape, twine, papier en 4 pakjes stempels... Het lijkt zo heel wat, maar het is echt heel bescheiden. 
Rolf wilde dinsdagavond graag de wedstrijd Liverpool- AS Roma kijken en toen ben ik aan de tafel vanons vakantiehuisje gaan zitten en heb een stapeltje achtergrondjes gemaakt op correspondentiekaartjes van de Hema. Slechts éen mask twee keer gebruikt, verder allemaal verschillende. 
Daarna ben ik er 8 gaan opleuken. Een tijdje geleden kocht ik bij de Action 4 setjes stempels, maar ze lagen nog ongebruikt. Maandag dacht ik eraan om ze mee te nemen en dit was een mooi moment om ze uit de verpakking te halen.Eerst (tekstjes) stempelen met zwart, dan nog wat met kleurtjes Distress oxides, washitape plakken en daarna lekker kliederen met koperkleurige of zilveren Sharpie. Tot slot verschillende steentjes geplakt.


Behalve verjaardagskaartjes heb ik ook een aantal bedankkaartjes maken. Daarbij heb ik de vuurwerk/explosie stempel die eigenlijk bij de Happy Birthday set hoort, gecombineerd. Vind em erg gaaf...
En zo heb je in korte tijd een stapel kleurrijke kaartjes én kon mijn kaartje voor Rosina op de bus. Helaas verder niks gedaan, ben echt niet fit. Mijn dagen bestaan uit lezen, handletteren , wandelingetje met de hondjes (veel korter dan normaal, vind het anders heerlijk om in Zuid-Limburg te lopen, maar ze mogen genoeg rennen, hoor!), lekker lang warm douchen, beetje bloggen/internetten en uitrusten. We zijn woensdagavond bij de Italiaan in Mechelen uit eten geweest, maar doordat ik zo verkouden ben, heb ik geen reuk en smaak. De pizza zag er wel heel lekker uit met veel verse producten. Rolf heeft me verzekerd dat ie écht lekker was ;) Gisteren maar weer zelf gekookt, maar vanavond gaan we naar de Pannenkoekenmolen in Gulpen.
Fijne Koningsdag, allemaal!

12 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

waw, wat heb je lekker gespeeld met je inktjes, masks en stempels!
Jouw kaarten zijn supermooi!
Ik heb voor dit weekend ook mijn inkjes ed bij, was het minst omvangrijk om te 'verhuizen', geen cuttlebug, geen malletjes, want mmoj pa is nog altijd in het revalidatieziekenhuis, dus we hebben ook mijn vaders hondje bij, met mand voor in de auto, met slaapbak, ...
Ik hoop dat je snel beter bent!
groetjes
Nancy

Annemarie en Merit zei

Wat een super gave reeks kaarten Colien, je hebt de smaak goed te pakken gehad.
Wat ontzettend naar dat je niet opknapt...en dat op vakantie.BAH
jammer dat je niets van die lekkere pizza hebt geproefd, wij zijn daar afgelopen zomer ook geweest...heerlijk zijn ze je kan Rolf op zijn woord geloven. (en van de zomer staat er weer Limburg op de vakantielijst).

Het allerbeste toegewenst, hopen dat je snel mag opknappen.
Fijne koningsdag liefs Annemarie en merit

Mariken zei

Wat een enorme collectie mooie kaarten. Ze zijn onwijs gaaf geworden.
Wat jammer dat je niet fit bent, die griep heeft nog een hele lange staart! Hopelijk kun je toch wat genieten en uitrusten. Daar is Zuid Limburg wel heel goed voor, zo relaxed. Xx

Jantine zei

Wat een mooie reeks kleurrijke kaarten, Colien. Erg leuk gedaan.
Jammer dat je door je verkoudheid niet lekker kon genieten van die heerlijke pizza...
Fijne Koningsdag, groetjes,
Jantine

Marijke zei

Wat heb je dat mooi gemaakt zeg! Een super serie kaartjes zo even gekleurd en daarna zo mooi gestempeld. Super gedaan! Ik hoop dat je snel weer opknapt want dat is niet leuk op vakantie en dan zo naar voelen.Veel beterschap en groetjes Marijke.

Nicole Parmentier zei

Viel wel mee hoor met die lange post. Het was vooral veel plaatjes kijken en dat doe ik graag. Zeker als ze zo mooi zijn als deze!! Geweldig gemaakt allemaal! Ik vind de witte accentjes ook zo mooi, die geven de kaartjes echt een boost. Vervelend dat je nog steeds niet echt opgeknapt bent. Gelukkig hoeft er niet zoveel op vakantie, beterschap!!

Sabine zei

wat een leuke vrolijke kaarten! Mooi gemaakt en heel verschillend allemaal Liefs Sabine

Hermien zei

Nou dit zijn heel andere kaartjes dan ik van je gewend ben Colien, ik vind ze prachtig. Ik hoop dat je snel wat opknapt en nog wat extra kan genieten en ons mooie heuvelland.

Groetjes Hermien

Sarah zei

Zalig!!! De kaarten met de HB stempel op vind ik de mooiste, die springen er voor mij uit door je kleurgebruik en de leuke stempel. De hele reeks daar straal het plezier van af.
Hier is de action zo anders van aaanbod, die leuke handlettersets nog niet gezien en ook het zilverpapier niet. Ik was er vorige week nog...
Nog goed uitrusten!

SylS creaties zei

Je kaartjes zijn schitterend! De kleuren spatten er ook vanaf. Heel erg leuk gedaan.
Niet leuk dat je niet lekker bent en dat ook nog op vakantie.
Hoop dat je snel opknapt!
Fijn weekend!
Syl

GerJanne zei

Sjonge, dat is toch balen zeg, dat je zo'n lange nasleep van je griep hebt. Tenminste ik denk dat dat het is. Dat hoorde je van iedereen, dat ze tot 3 weken wel gammel waren. Ik hoop dat je wel geniet, zo te lezen maak je er wel wat van.
Je kaartjes zijn in elk geval super leuk! Goed idee om niet teveel mee te nemen en dan vooral dingen die nog nieuw zijn. Komen die ook aan de beurt. Ze zien er stuk voor stuk prachtig uit. De kaart voor Rosina is heel mooi samengesteld.
Beterschap in elk geval!
Groetjes,
GerJanne

Marfien zei

Wat een mooie serie Colien, leuk om ook de opbouw te laten zien, echt gaaf