Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 16 april 2018

Het is feest!

Vandaag is het feest, want ons DT-maatje (bij 52 Weeks to Christmas) Marijke is jarig. Voor haar maakte ik dit kaartje naar aanleiding van een leuke sketch die ik verschillende keren op blogs tegenkwam. Het is gemaakt met lieve papiertjes uit een blok van de Action. Ook de brad komt daar vandaan, net als de flesjes die ik er ter decoratie bijgezet heb.
Onze overburen waren vorige week 60 jaar getrouwd en dat verdiende zeker wel een kaartje. Wat een tijd en wat is het een mooi stel! Toen ik toch bezig was (ja, soms werk ik vooruit, hihi), maakte ik dit kaatje volgens dezelfde sketch. 
Vandaag zijn (voor de Basisberoepsgerichte leerweg) de laatste praktijkexamens. Nog 2 groepen te gaan en dan zit het erop en inmiddels zijn de leerlingen al met hun theorie gestart. Nog een weekje en dan is het vakantie, ik kijk ernaar uit na deze hectische weken...
Challenge;
Anreda - Sketch

10 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

mooie kaartjes met deze toffe schets!
Zullen je buren ook wel blij mee zijn, fantastisch toch om dat te kunnen vieren!
Fijne dag!
Nancy

Sabine zei

Wat een prachtige kaarten! Mooi papier en erg leuk met die brads. Liefs Sabine

Monique zei

Wat een prachtige kaarten Colien!
Supermooie sketch met mooi papier.
Fijne dag, liefs Monique

Sarah zei

Deze zijn ook mooi! En weer zo mooi op de foto. Ik ben weer bij gekeken bij jou. Xx

Marjan K√ľppers zei

Mooi en inderdaad lieve papiertjes, waarmee jij mooie kaarten maakte. 60 jaar... zohee!! Sterkte nog even met de drukke tijden op school, kan me voorstellen dat je uitziet naar de vakantie.

Daphne zei

Mooiūüėć
Prachtig papier heb je gebruikt.
Ik maakte in bijna dezelfde kleurtjes, met dezelfde sketch, afgelopen zaterdag ook zo'n kaart.....hoe is het mogelijk haha.
Leuk om er meteen 2 te maken, als je toch bezig bent schiet dat zo lekker op hè.
Hele mooie, romantische kaarten heb jij ervan gemaakt.

Henri√ęt zei

De schets herkende ik meteen. Mooie kaartjes maakte je er mee. Het papier is volgens mij al wat ouder maar nog steeds erg mooi.
Groetjes van Henri√ęt

Mariken zei

Prachtig zijn deze twee kaartjes die je vandaag laat zien! En ooo ja, nog ff en dan vakantie, ik kijk er echt naar uit! Trusten voor zo!

Hermien zei

Prachtige kaartjes met heel mooi papier.

Groetjes Hermien

Ellen zei

Mooie romantische papiertjes heb je gebruikt! Twee lieve kaarten zijn het geworden. Nou vakantie, wat heb ik daar een zin in!