Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 1 maart 2019

Nog meer IK HOU VAN HOLLAND

Ja, ik zit nog steeds in de Hollandse sferen. Vandaag is het weliswaar de laatste dag van het IK HOU VAN HOLLAND project op school = werk, maar ik heb nog genoeg kaartjes om aan jullie te laten zien. Bijvoorbeeld deze, met het speculaas-molentje. Alhoewel het koekje wel wat donker gebakken is, haha. 
Maar ik heb de laatste maand ook regelmatig een kaartje dubbel gemaakt. Ik liet dan een kaartje zien hier, maar lifte meteen een Hollandse versie. 
Deze 2 herken je vast wel, ik liet je afgelopen zaterdag de feestelijke lenteversie ervan zien. 
Of deze, met de slak. Ik maakte dit te-laat kaartje voor mijn oom en op dat moment volgde ook dit Hollandse exemplaar. Tekstje natuurlijk ook aangepast ;)
En tot slot laat ik jullie deze nog zien. Die maakte ik nadat ik mijn voorbeeldkaartje voor de lopende challenge op het Knutsels en Kadootjes-blog had geplaatst. Daar kun je vandaag nog aan mee doen, maar kies dan wel voor de juiste kleuren en niet voor rood-wit-blauw, haha. Morgen laat ik jullie de rest van mijn Hollandse kaartjes zien, graag tot dan.

Nog 1 dagje school = werk en dan vakantie. Vandaag dus nog een dagje project en 1 stagebezoek en dan zit het erop. Ik rijd einde van de middag met de honden naar de Veluwe, waar we lekker een weekendje weg zijn. Rolf vertrekt zo meteen al op de fiets, 140 (!!) km te gaan.... Blijven trainen voor de Alpe noemt hij dat... tja... Mijn ouders, zus, zwager en nichtjes zijn er al, gezellig! Ik heb er zin in. 
Challenge;
Sketch Saturday - Sketch #552

8 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig leuke kaartjes stuk voor stuk.
  ik houd wel van een beetje donker gebakken koekjes hoor...lekker.
  Die met dat feestje vind ik echt geweldig, waar is dat papier van Colien??
  Heel veel plezier aankomend weekend, gezellig hoor....Fijne vakantie

  Liefs Annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke en vrolijke serie kaarten Colien!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onwijs gaaf, al die Hollandse variaties op je kaartjes. Wat een goed idee om er meteen kaarten in deze kleurtjes mee te maken nadat je een ander kaartje maakte.
  En lekker vooruitzicht, weekendje weg, geniet er van! Stoer dat Rolf op de fiets gaat.
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook al zo leuk deze kaarten! Lekker joh, alvast een fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zit je tekst met een glimlach te lezen.....zo grappig geschreven en herkenbaar. Ik doe dat ook steeds vaker, kaartjes dubbel maken, dat schiet zo lekker op en als het idee leuk is, is het helemaal fijn om meteen 2 kaartjes te maken.
  Héél veel plezier op de Veluwe, het is daar zó mooi😍

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super! Ik vind je kaartjes tof maar ik zou zelf nooit naar die kleuren grijpen. Het zit vast niet in mijn genen. Ik heb wel vandaag het papier van MD gekocht door het zien van jou feestjes kaart enkele dagen gelede'! Na mijn workshop ging ik nog wat de stad in op mijn eentje.
  Vooral stofjes gekocht en het papier.
  Fijn weekend, klinkt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat jij van Holland houdt hadden we wel door! Ik vind je hup-holland-hup kaartjes superleuk! Knap ook dat je binnen het thema steeds een vertaling hebt kunnen maken. Fijne vakantie en heel veel plezier op de Veluwe!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja leuk die hollanse sferen. Mooie kaarten.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien