zaterdag 2 maart 2019

Resterende Hollandse kaartjes.

Zoals beloofd de rest van de Hollandse kaartjes die ik de afgelopen tijd heb gemaakt. Deze eerste is een lift van dit kaartje voor Ingrid. 
En deze CAS-kaart maakte ik eerst voor het Kleurenkaartenteam, daarna draaide ik de sketch een kwartslag en kwam er dit kaartje uit.
Maar ook kerstkaartjes kunnen gelift worden in Hollandse kleurtjes. Voor de challenge van januari maakte ik dit kaartje met label erop en ook in rood/wit/blauw is ie wel grappig. Bovendien komt de oranje neus goed uit ;)
En deze ziet er heel anders uit dan het origineel wat je hier kunt zien. Het was een zoet Alles is liefde kaartje, nu een stoer jongenskaartje. Alhoewel de liefde tussen het jongetje en zijn hondenvriendje ervan af spat.
Voor mijn collega Jennie maakte ik een vrolijke bloemenkaart. Ook deze heb ik gelift in Hollandse tinten en het werd eveneens een gezellige kaart.
En tot slot nog een kaatje wat ik maakte van restjes papier. Niet gelift, maar wel grappig. De katjes lagen klaar voor de Alles is liefde-challenge, maar Nelly had ze ook al op haar kaart en toen heb ik ze maar op dit kaartje verwerkt.
Deze is gebaseerd op deze voorkant van het afscheidsboekje voor mijn collega Dicky.
En deze was een lift van dit CAS-kaartje.
Tot zover de Hollandse invasie, graag tot morgen, dan zijn we er weer met een nieuwe challenge bij Knutsels en Kadootjes. Voor maandag staat er een berichtje ingepland voor de nieuwe challenge op het 4 Season blog. Ik ga een speurtocht lopen met de fam hier op Landgoed t Loo. Fijn weekend, allemaal!

7 opmerkingen:

  1. Ze zijn geweldig! Hartstikke vrolijk word ik er van!
    Veel plezier met de speurtocht.
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reeks vind ik wel super. Hier gebruikte je wel d Hollandse kleuren maar toch is het effect anders! Heel tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een geweldige serie weer. Dat je zoveel kaarten kon maken in dit thema. Super mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha Colien,
    wat een ontzettend leuke serie kaartjes in het Holland thema! Wat staat dat vrolijk die kleuren. Geniet van je vakantie! Zal wel lukken, denk ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jhee wat heb je er veel gemaakt! Ik hoop dat jullie flink geld ophalen met deze kaartjes. Echt leuk zijn ze!! Hoop dat het weer bij jullie iets beter is als hier vandaag, het regent pijpestelen...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind het een GE-WEL-DIG serie!!
    Wat leuk, wat leuk.
    Stuk voor stuk mooi gemaakt.
    Jij zat echt helemáál in de Hollandse sferen hè!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Daar wordt iedereen toch blij van, van zo'n heerlijk bonte Hollandse verzameling 🙂

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien