Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 11 september 2019

@home.

Afgelopen tijd zijn maar liefst 3 van onze collega's verhuisd. Het kwam er nog niet van om kaartjes voor te deze gelegenheid te maken, maar afgelopen zondag is het gelukt. Hier zie je de eerste voor Petra en haar man en 3 kinderen. Ze woonden hier in Eethen, maar zijn naar een bosrijke elders in Brabant verhuisd. De gebruikte achtergrondpapiertjes zijn van Marianne Design (net als de huisjes-stans), maar het huisjespapier komt uit het Kaiserkraft-kerstpakket, superleuk! De lettertjes op het MFT-label zijn van de Hema. 
Gisteren was een lange werkdag met aansluitend nog een informatieavond voor de leerlingen van onze mentorklas, dus vandaag even tijd voor klusjes thuis. Eerst de minder leuke, daarna ga ik een kast in de gang schilderen. De verf is al even in huis, dus ik wil echt aan de slag...
Challenge;
Try Stampin' on Tuesday - TSOT 424

10 opmerkingen:

 1. Hele toffe kaart, Colien! En lekker dat je vandaag een dag hebt om thuis aan de gang te gaan. Leuk om zo'n kast onder handen te nemen.
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit dit verhuiskaartje. Vandaag niet schilderen op papier, maar op de kast? Succes, groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Colien,
  wat een leuke verhuiskaart! Lekker dat je zondag even tijd had. Soms is het zoeken he?
  En jij hebt vast een voldaan gevoel vanavond! Ik heb vanmorgen eerst een dik uur gewandeld van 7.15 tot bijna 8.30) en toen ik met mijn buufje naar haar tuin keek en later naar al het onkruid in onze tuin, zei ik tegen haar: misschien dat ik wel even de tuin in ga zolang het droog blijft.Na mijn ontbijt ben ik in mijn wandelkleren de tuin in gegaan en van 9 tot 11 onkruid gewied, daarna lekker douchen. Dus ik heb nu al een voldaan gevoel!
  Laat je nog een foto zien van de kast?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een mooi kaartje voor je collega Colien, succes met verven.

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. this is a very cute card. love the cute little houses. thanks for joining us at TSOT

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Great card for the family moving to a new home, Colien! I'm sure they will appreciate getting a "house warming" card! Thank you for joining us at Try Stampin' on Tuesday!!! -Donna

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een onwijs toffe verhuiskaart!! Deze ga ik onthouden, moet binnenkort verhuiskaartjes maken voor onze eigen verhuizing!
  Prachtig mooie stoere kleuren combi!
  Groetjes Gerlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk boshuisje op deze verhuiskaart! Gaaf dat kurk!! Ben ook erg benieuwd naar de kast.. een fotootje vinden wij niet erg ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, Colien - I LOVE this card! Beautiful mix of colors and textures - the papers are perfect and I'm in love with that cork element! Thanks so much for playing at TSOT!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien