Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 18 september 2019

MAX geboren.

Er is weer een wereldburger bij: op 2 september werden collega Kim en haar vriend Robbert trotse ouders van Max. Na een kort verblijf in het ziekenhuis mochten moeder en zoon naar huis en gaat het goed met het prille gezin.
Het is een soort van traditie dat ik bij een geboorte de naam in houten letters cadeau doe, dus ook nu ging ik even langs bij Het Bloemenhoekje in Vlijmen (waar ik 17½ jaar gewerkt heb) waar de letters verkocht worden. De kleurtjes ervan waren aanleiding voor het kaartje, papiertjes van Joy! en Lawn Fawn passen er leuk bij. 
Ik dacht dat ik dit berichtje had ingepland, maar het stond nog als concept. Even druk met de laatste dingetjes in de gang. Het kastje is klaar, nu een nieuw gordijn bij de voordeur op maat maken, even dweilen en het ziet er weet netjes uit....
Challenge;
Try Stampin' on Tuesday - Sketch 425

5 opmerkingen:

 1. Wat een vrolijke boel.
  Leuk om de traditie van de houten letters in ere te houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super cute card for Max and his parents, Colien! The fun pocket pull-out tag fits right into our Try Stampin' on Tuesday challenge! Thank you for sharing your happy news and great card with us here at Try Stampin' on Tuesday!!! -Donna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Adorable, Colien - Max will love it (or his parents, lol) I see a bed-time story bookmark ahead, lol. Thanks so much for playing at TSOT!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien