Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 16 september 2019

Reminder Silhouette(n) op het 4 Season Challenge Blog.

Nog t/m vrijdag 4 oktober kun je meedoen met de uitdaging silhouette(n) op het 4 Season Challenge BlogDe bedoeling is dat je dus een één of meerdere silhouetten laat zien op je kaartje. Dat kan met stempels, gestanste figuren of uit de hand getekend, wat je wilt. Verder is het vrij en jou te bepalen hoe en wat je laat zien.
We hebben al hele leuke inzendingen binnen, vandaag laten Nelly, Nicole en ik een reminder zien om jullie wellicht te inspireren om (nog een keertje) mee te doen. Omdat het afgelopen week zulk lekker weer was, heb ik voor een zomers kaartje gekozen. 
De achtergrond is gemaakt met Distress oxide inkt, de flamingo- en tekststempels zijn van MFT., de bladeren links boven van Studio Light (Rainbow Designs / Miranda vd Bosch)
Binnenin nog een flamingo en een tekstje gestempeld en laat dat nou net zijn waar ze bij Dutch Card Lovers om vragen, dus ik doe graag mee met hun challenge. 
Na een heerlijk weekend start vandaag de nieuwe werkweek. Afgelopen week een extra avond op school = werk geweest ivm info-avond voor de ouders van onze mentorleerlingen, deze week wordt ook weer druk. Vooral de voorbereidingen van het Biesboschproject kosten veel tijd, maar dat is ook wel weer erg leuk! 
Challenges;
Dutch Card Lovers - Versier de binnenkant van je kaart in de stijl van de buitenkant.

12 opmerkingen:

Eri Kumeling zei

Wow, supergave kaart!
Groetjes, Eri

Marjan Küppers zei

Prachtige tropische kaart met een mooie achtergrond ! Fijn dat je meedoet met DCL, Colien en sterkte met de drukte.

Jantine zei

Heel gave kaart, lekker zomers!
Groetjes
Jantine

Danielle zei

Wat een leuke kaart Colien! Inderdaad nog zomers van uitstraling, maar dat gevoel houd ik ook graag nog even vast hoor ;-) Zo'n binnenkant geeft altijd net iets extra's. Ik doe het veel te weinig, maar zo'n uitdaging geeft dan weer zo'n extra duwtje om het toch wel te doen ;-)

Daphne zei

Zo mooi, de achtergrond.
Ik krijg er helemaal en zomers gevoel van.

Sarah zei

Wauw . Prachtig! Zo mooi! X

Hermien zei

Een heerlijk (na) zomers kaartje Colien.

Groetjes Hermien

GerJanne zei

Wauw Colien, supermooie kaart met de binnenkant! Ik hoop weer mee te doen hoor!

Larissa zei

Echt een plaatje! Zo mooi. & de kleuren doen me toch ook aan een herfstdag denken hoor.
& zo leuk, de binnenkant erbij betrekken.
Fijne dag!

Rosalien Zwackhalen zei

Geweldig, wat een schitterende kaart. :)
Bedankt voor je deelname bij de DCL.

Nicole Parmentier zei

En nog steeds is het weer voor tropische kaartjes! Je flamingo's zijn super en de kleuren prachtig. Geeft toch een beetje een extra verassing als er aan de binnenkant ook nog iets leuks te zien is. Gaaf gedaan!

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Mooie kleuren Colien! En flamingo's / tropische kaartjes zijn hier favoriet :) Heel leuk leuk gedaan. Leuk dat je met ons meedoet bij DCL!