Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 15 september 2019

Reminder stiksteek-malletjes bij Knutsels en Kadootjes.

Nog t/m vrijdag 27 september kun je meedoen aan de stiksteel-malletjes-challenge op het Knutsels en Kadootjes blog. We hebben al heel wat inzendingen, leuk! Voor mijn voorbeeldkaartje heb ik 3 verschillende mallen gebruikt met stiksteekjes, je ziet ze op de foto. De flesjes zijn van Stampin'Up. Het kaartje is voor neef(je) Bart, hij vierde gisteren zijn verjaardag. Omdat ik naar Appelpop was, nam Rolf honneurs waar en hij heeft de kaart meegenomen. 
Het was erg gezellig op Appelpop, "lekker met de meiden". De mannen waren er (toevallig) niet bij. We hebben genoten van het weer, de muziek en elkaars gezelschap.
Voor vandaag hebben we uitnodiging gekregen voor een BBQ. Met en bij mensen die we eigenlijk te weinig zien, even bijkletsen, zin in!
Challenges;
CAS on Friday - woordstans
Freshly Made Sketches - FMS402

8 opmerkingen:

 1. Je voorbeeldkaartje is prachtig! Bbq-en, heerlijk met dit weer, zeker als het ook nog in leuk gezelschap is, fijne zondag! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een leuk kaartje en wat leuk gedaan die flesjes! De foto ziet er ook gezellig uit! Heerlijk genieten! Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, heel leuk deze reminder! En je hebt genoten zo te zien. En wat een mooi weer hadden jullie erbij! Gezellig bijkletsen met vrienden tijdens een BBQ, top weekendje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great use of the sketch - I love this clean and fresh card! Thanks for playing along with us at Freshly Made Sketches!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Great card! Love those bottles! Such a fun colour combination! Thanks for joining us this week at Freshly Made Sketches!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kaart. Je bedoelt vast 27 september...
  Jij had een fijn weekend, ik ook, dat kan zo'n deugd doen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Perfect card for a celebration! Great colors! Glad you joined us at FMS!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien