Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 17 juni 2020

Muis met ijs.


Nog een zomers kaartje met Eline's muis in vakantiestemming. Dit keer met wat zoetere kleurtjes uit het Sea Sparkle papierblokje van byMarleen. De tekst is met het Distress embossingpoeder en de heattool aangebracht, het doet wat zanderig aan. (heb het voor de foto onder de kaart gestrooid....) Maar de letters waren niet goed leesbaar, dus heb ik ze omlijnd met een paarse fineliner. 
Zo heb ik al 2 van de vakantiekaartjes die mijn collega elk jaar besteld voor haar kinderen en kleinkinderen. Nog 8 te gaan ;)
Challenge;
De Egel - Sketch + embossing

8 opmerkingen:

 1. De vakantie muis is geen miskoop geweest, je mag blij zijn dat je haar besteld hebt!
  Deze is ook alweer zó leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha, mevrouw muis is er zeker klaar voor... nu wij nog (dat is nog even wachten). Superleuk en kleurrijk kaartje heb je gemaakt, mooi
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is ze leuk, dit muisje in bikini! Slim om de letters een omlijning te geven nu zijn ze goed leesbaar en toch met zand-effect. Het zijn vaak dit soort leuke details die een kaart iets bijzonders geven vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, mevrouw muis! Die eet wat ijsjes af bij jou! Gaaf ook deze, met de zandletters, snap waarom je ze omlijnde, de tint is heel licht.

  Mooi ook die mok die je stipte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke en vrolijke vakantiekaart! Schattig het muisje in bikini, haha, geweldig! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, ze mag haar bikini de komende week aanhouden Colien, volgens mij wordt het erg warm. Een hele leuke zomerse kaart heb je met de sketch van De Egel gemaakt, dank je wel voor je deelname aan de challenge.
  Lieve groetjes Miranda (dt De Egel)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schatje zeg het muisje in bikini en wat zijn de kleertjes toch prachtig. Leuke kaart weer.Dank je wel voor je bijdrage aan de sketch challenge van de Egel. Groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien