Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 9 juni 2020

Workshop Gelliplate technieken.


Afgelopen zaterdag en zondag verzorgde Jolanda de Ronde een online workshop omtrent de Gelliplate technieken. Ik had al eens een hele leuke dag bij Mariken gehad, zij leerde mij al heel veel leuke dingen, maar sindsdien had ik er niks meer mee gedaan. En dat terwijl ik heel veel spulletjes in huis heb. Dus ingeschreven bij Jolanda, zodat ik weer eens lekker kon kliederen.
Zaterdagochtend hebben we vooral de ondergronden gemaakt. Jolanda was live in een besloten groep op Facebook en legde alles goed uit. Omdat het live was, kon je ook vragen stellen en dan kon zij die meteen beantwoorden of gelijk laten zien wat ze bedoelde.
's Middags was Jolanda ook beschikbaar voor alle vragen, helemaal super. En tussendoor lieten Mariken en ik elkaar via de app foto's zien van waar we mee bezig waren of deelden we onze resultaten, heel gezellig.
Zondagochtend waren we weer allemaal online en gingen we de achtergrondjes met inktjes en verf bewerken en beplakken met kant-en-klare die-cuts of ingekleurde stempeltjes. Later demonstreerde Jolanda ook nog het verwerken van rijstpapier. 
Al met al maakte ik de 4 kaartjes  en het label die je hier ziet en ben ik dik tevreden. Verder heb ik nog een heleboel printjes waar ik later nog mee aan de slag kan:
Gisteren weer fijn wat uurtjes lesgegeven aan mijn eigen mentorklas. Gezellig om weer even bij te kletsen met ze. Vandaag ontmoet ik mijn nieuwe mentorklas van volgend schooljaar, dan komen de groep 8 leerlingen kennismaken. Het wordt een korte ontmoeting, want door de maatregelen is het programma drastisch ingekort...

9 opmerkingen:

 1. Het is een hele serie geworden, prachtig allemaal! Heel mooi alle kleuren bij elkaar, word je helemaal vrolijk van! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh heel mooie kaarten! En er liggen nog wat mooie achtergrondjes te wachten. Gaaf om weer eens iets te doen wat je niet zo vaak doet. Groeten Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt en je hebt nog een aardige reserve. Ja, eens je met de gelliplate begint heb je vlug een aardig voorraadje maar je kleuren zijn super !
  Groetjes, laurette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof Colien! Ik vind het heel gave resultaten! Denk wel dat deze manier van werken en de stijl bij jou past.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zooooo, die zijn mooi.
  Wat leuk dat je ze allemaal op rij laat zien.
  Ik vind die met de zeemeermin en het zeepaardje erg mooi, maar dat komt denk ik door de kleuren combinatie, daar hou ik van.
  Je hebt nog genoeg liggen om veel kaartjes mee te maken. 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend mooi Colien.

  Zelf heb ik ook een gelli plate maar pfff ik vind
  het nog lastig.

  Groetnis fan Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het lijkt wel een weekendje weg.... leuk. En je kaarten zijn geweldig! Zo kleurig! En die achtergrondjes ook tof zeg! Ik heb die verf ook en doe er zo weinig mee.. toch maar weer eens wat proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaarten heb je gemaakt!! Die met het vosje is mijn favoriet, prachtig!!!! Ik vind ze altijd zo gaaf die gelli-print achtergrondjes maar het komt er bij mij eigenlijk ook nooit van ze te maken. Lijkt me heerlijk om zo een berg voorraad te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien