Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 28 juni 2020

Nog een wielrenkaartje.


Gisteren vierde Peter zijn verjaardag en ook hij is dol op wielrennen. Ik mocht dus weer aan de slag met de malletjes van de wielrenfiets en de radertjes. Wat geprinte tekstjes erbij en het kaartje was klaar om samen met wat lekkere biertjes te worden ingepakt.
Gisteren bij Els gezellig kerstkaartjes gemaakt. Els is erg creatief, maar was nog niet bekend met een stansmachine. Daar is sinds gisteren verandering in gekomen, ze heeft heel wat papiertjes door het apparaat gedraaid en.... er meteen zelf eentje besteld Ze beschuldigd me nu wel van het feit dat ik haar telkens op kosten jaag, want na onze vorige knutseldate kocht ze stipspulletjes. Maar ze doet dat weloverwogen en ze gaat heel veel plezier krijgen van haar Bigshot, dat weet ik zeker! Fijne dag, iedereen!
Challenge;

8 opmerkingen:

 1. Leuk! Ook je vorige fietskaart! In mannenkaarten maken, ben jij toch echt ook een krak. De vorige met de tandwielen van Rolf op de foto, zo leuk bedacht.
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuke kaart! Oei, iemand op kosten jagen... ;-) maar met een Bigshot doe je iemand alleen maar een groot plezier. Die zou ik echt niet willen missen! Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, dus je maakt het gezellig en verzint wat leuks en krijgt nog moppers ook na afloop😂
  Deze wielrenners kaart is voor een wielrenner heel erg leuk. Ik vind kaartjes met een persoonlijk iets, wat slaat op de ontvanger, altijd extra leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke stoere fietskaart! Dat stansje heb ik volgens mij al veel voorbij zien komen bij jou. Erg mooi!
  De bigshot is een flinke aankoop maar daar gaat ze enorm veel plezier van hebben, ik heb de mijne al 15 jaar en zou hem niet meer kunnen missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, die Els. Makkelijk toch een ander de schuld geven! Goed idee van haar. En eerlijk is eerlijk: er zijn maar weinig mensen meer die kaarten maken die zonder een stans machine kunnen...
  Jouw kaart is in elk geval weer heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Very cool, Colien - what a great guy card! Love these rich colors, and what fabulous dies cuts you've incorporated! Thanks so much for playing at TSOT!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. whaha dus je behoort nu officieel tot de gevarenzone? Geweldig toch als je de hobbykriebels over kan brengen op een ander.
  Je kaartje voor de jarige is weer een topper.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke mannenkaart! Ik vind dat zelf altijd moeilijk om te maken!
  Ps ik zou het leuk vinden als je mij zou willen volgen. 😊

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien