zaterdag 24 oktober 2020

Molletje en verrassing.

Afgelopen donderdag was Mariken jarig. Dit jaar voor haar geen kaartje met een teckel, maar met een molletje. Want ook daar is ze dol op: ze is tenslotte getrouwd met Hans Mol ;)

Ik maakte het kaartje in warme kleurtjes, want dat paste wel bij de overige cadeautjes die ik voor haar had verzameld en gefröbeld. 

Zo pimpte ik een klein notitieblokje met leuke papiertjes (Action) en washi tape (Hema). Klein maar fijn...

Het werd een heel pakket in brons/zalm. Het washi tape gebruikte ik ook voor 2 kaarsenpotjes. De hartjes zijn gave stickers (ook Hema).

Natuurlijk mocht een bloemetje (of plantje in dit geval) niet ontbreken: het werd een Amaryllis, waar ik ook een glim-sticker op de verpakking plakte en een labeltje aan knoopte. Op de achtergrond zie je een leuke luiaard....


Dat is een haakpatroon wat ik al een hele tijd geleden kocht via HobbyHandig. Ik zag het voorbij komen en moest meteen aan Mariken denken. Ze is inmiddels uit het gips, maar het zal nog wel even duren voordat ze weer kan haken. Haar pols / onderarm heeft nog wel wat hersteltijd nodig.


Tot slot nog een reep pure chocolade erbij, da's altijd lekker! Ook die snel nog even een wikkel gegeven, zodat het mooi kleurt bij de rest. Alles in een neutrale doos, mooi zalmroze vloeipapier erin en klaar.

Ik reed even op en neer om het cadeau af te geven. Mariken was blij verrast, ze had me niet verwacht, én ze is helemaal happy met het pakket. 's Avonds kreeg ik een foto van de kaarsjes die gezellig aan waren, hartstikke leuk!

De herfstvakantie zit er zo goed als op. Mijn geplande verfklus is bijna klaar, maar gisterenmiddag was het zulk mooi weer, dat ik met Rolf ben gaan fietsen. Het werd een prachtige herfstrit van ruim 53 km, echt genieten! Vanmiddag heb ik een reservering bij het Noord-Brabants Museum in Den Bosch, ik ben heel nieuwsgierig naar de tentoonstelling Asjemenou. Hebben jullie nog plannen?

Challenges;
Papercraft Challenges - Autumn colours
De Egel -  Paddestoelen

Sketch 'N Scrap - #179



18 opmerkingen:

  1. Nou, Mariken kan er niet om heen dat ze jarig was, wat een verwennerij! Heel leuke kaart met het molletje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gaaf cadeau heb je gemaakt voor Mariken. Goed over na gedacht en helemaal over de mol op je kaart! Ik moest lachen toen ik het las. Hahahha, die Hans. Leuk ook dat je even onverwacht dat ging brengen, dat zijn de leuke verrassing op een verjaardag.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke kaart.
    Als die verschillende pakketjes, en toch 1 geheel, heel knap bij elkaar gezocht.
    Het molletje is zo lief, nog even en hij komt bij mij ook onder de grond vandaan zo mijn winkelmandje in😉.
    Het pakketje wat je gemaakt hebt is natuurlijk weer TE lief.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je dat weer leuk gedaan allemaal! Zo'n leuke verrassing! En dat kaartje past er prima bij! Heel leuk dat molletje! super weer Colien! Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Pretty Love your mix of patterned papers! Thanks so much for joining us at Sketch N Scrap! ~Deanna :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een geweldig kado! Alles met zoveel liefde samen gesteld en gemaakt. Prachtig! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk verjaardagspakket maakte je voor haar en een extra verrassing dat je het zelf bracht. Alles mooi op elkaar afgestemd qua kleur, leuk gedaan! Ik was afgelopen donderdag in Den Bosch, óók een afspraakje met Asjemenou 😁, groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een superleuk pakket heb je voor Mariken gemaakt! Daar was ze vast heel blij mee. De kaart met het molletje, vind ik ook geweldig. Ik wist niet dat Hans Mol met zijn achternaam heette maar dat maakt het natuurlijk extra leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Love, love, love this! Great take on the card sketch! Thanks for playing along with us at Sketch N Scrap!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een hele leuke kaart Colien en die mol is toepasselijk gebruikt hihi. Je hebt een leuk pakket samengesteld voor Mariken zeg, wat een verwennerij.
    Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
    Lieve groetjes Miranda dt De Egel

    BeantwoordenVerwijderen
  11. What a great job using the sketch, love it! Thanks for joining us at Sketch N Scrap!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. What an adorable card and amazing gift!! Thanks for joining us at Sketch N Scrap!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een geweldig kaartje maakte je voor Mariken en ook hoe toepasselijk om een mol te gebruiken. Super Dank je wel voor jou deelname bij onze uitdaging van de Egel. Groetjes, Nelleke kaart in een superpakket, wat heb je dat met zorg samengesteld.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Sweet card you created. Thank you for playing along with us over at Sketch N Scrap
    Tina DT

    BeantwoordenVerwijderen
  15. What a gift ! For sure the recipient will love it as well as this adorable card you add in. Thanks so much for sharing and for playing along at Papercraft Challenges.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Tsssss.... zie ik nu pas dat je meedoet bij de Egel. Dank je!!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuke kaart!
    Fijn dat je meedoet aan onze challenge bij De Egel.
    Groetjes Marja Dt.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. This is a wonderful idea. Everything fits together so well and looks so beautiful. Thank you very much for participating in Papercraft Challenge.
    Hugs, Silke

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien