Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 10 oktober 2021

4 Herfstkaartjes.

 

Ik vertelde al dat ik een foutje had gemaakt bij het inplannen van mijn bericht, waardoor de meervoudige kaart gisteren al gepubliceerd en maakte ik voor Knutsels en Kadootjes een nieuwe. Maar ik was sowieso 'van de wap', want ik had de sluitingsdatum voor de KenK-challenge nog op september staan (inmiddels de juiste datum vermeld) én ik had deze 4 kaartjes ook nog liggen, terwijl de challenge bijna afloopt....
Ik kwam 4 leuke stickertjes tegen (de rondjes in het midden van elk kaartje) die ik wilde gebruiken en de sketch leent zicht daar prima voor. Met mooie papiertjes uit verschillende blokjes van Lawn Fawn leverde dat deze 4 herfstkaartjes op.
Ze zijn alle 4 heel verschillend door de diverse designpapiertjes. Als laatste dit kaartje met het egeltje. 

Op school = werk waren er bijna geen verjaardagskaartjes meer (die verkoop ik tbv het goede doel Alpe d'HuZes), morgen worden ze bijgevuld. Vandaag weer lekker aangerommeld in de tuin, m'n haar geverfd, een appel/perentaart gebakken (met vruchten uit eigen tuin), bed verschoond, een grote kast op de hobbykamer uitgeruimd en gesorteerd, een uurtje met de honden gewandeld, een heerlijke (al zeg ik het zelf, want ik ben niet zo'n kokkin, haha) curry gemaakt en even bij mijn zusje en zwager langsgeweest. Rolf heeft ruim 90 km gefietst in Zuid-Limburg, dus we gaan zo maar eens bankhangen en een film kijken.  

Challenge;

Try Stampin' On Tuesday - TSOT5266 opmerkingen:

 1. De sketch is perfect voor druk dp en weinig toevoeging op de kaart.
  Wat een vrolijk papier is dit, vooral de 2de vind ik heel leuk.
  Dit is dus je laatste egeltje?
  Zo..... kon je nòg meer in 1 dag doen? Sjonge zeg, wat een drukte, maar het zal wel een heel voldaan gevoel geven denk ik.
  Morgen weer een nieuwe week.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alle 4 zo leuk door de papiertjes en schattige stickers en ook enig op de foto gezet! Jij hebt al net zoveel energie als GerJanne, onwijs wat je op 1 dag allemaal doet.. Lekker relaxen dus bij de buis!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn gaaf! Ik vond de sketch ook echt eentje om te onthouden en om te maken natuurlijk! Maar zo'n serie is natuurlijk superleuk en je hebt er mooi weer een aantal kaartjes bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Ik vind vooral de oranje/turquoise kleurencombinatie magnifiek!
  Groetnis Nynke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Colien, these are ALL tottaly adorable! I love these bright cheery papers, and all your sweet critters! Thanks so much for playing at TSOT!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien