Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 5 oktober 2021

Nog meer roze kaartjes.

 

Vandaag nog 2 patchwork kaartjes in de roze kleurtjes. Want ja, als je de mal uit verschillende kleuren stanst, heb je een boel stukjes om te combineren. En dat deed ik zondag in de auto onderweg naar Limburg. Alle stukjes in een broodtrommeltje op schoot en plakken. Ik had de papiertjes met dubbelzijdig tape beplakt, dus geknoei met lijm, ging prima!

Ik maakte 3 extra achtergrondjes en 2 daarvan maakte ik zondagavond af en zie je hier. Het 5e patchwork-achtergrondje ligt nog op tafel, dat komt nog wel. 

Ik dacht een rustige werkweek in te gaan, maar gisteren gebeurde er van alles: vechtpartij tussen mentorleerlingen (dus gesprekken en ouders bellen), te laat komers (voor de zoveelste keer), een collega die mijn kopieerwerk op stop had gezet (niet handig als je je stapeltje op wilt halen en er blijken 2 van de 15 exemplaren te liggen...), om 17.00 uur nog een ingelaste vergadering met projectbegeleiders, enz. Eens kijken hoe het vandaag verloopt. Onderwijs: elke dag anders ;)

3 opmerkingen:

 1. Leuk! Als ik de mal bovenhaal, doe ik het net zo ( maar dan niet in de auto ). Hopelijk verloopt alles wat rustiger vandaag. Maar ik herken het wel die schoolse chaos, hier ook constant vanalles dat er wijzigt en ik ben nog maar buitenstaander als ouder. Leerkrachten zijn helden! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo..... nou, jij hoeft je niet te vervelen🤭. Pittige school/mentor leerlingen hoor.
  Maar misschien ook wel juist daarom hou je zo van je vak?!
  Je kaarten zijn weer leuk. Ik dacht gisteren al dat je vast heel veel stukjes over zou hebben, gezien de verschillende dp-tjes die je gebruikt had, dus verwachte al wat extra kaartjes.
  Lekker ontspannen om deze in de auto te plakken en met zo'n pittige baan lekker rustgevend ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk had je een goede chauffeur die niet boven op de rem moest gaan staan :-) Het moet niet gekker worden, kaartjes maken in de auto.
  Ze zijn wel superleuk

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien