Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 17 oktober 2021

Megan vs Spiderman.

Vanmiddag mogen we een taartje gaan eten bij Megan. Ons nichtje viert haar 15e verjaardag en je snapt bij het zien van de blogtitel en kaart al dat ze fan is van Spiderman. Sowieso van de Marvel-figuren, dus haar wens om een Funko pop te krijgen voor haar verjaardag was niet vreemd. 

Bij de Zeeman kocht ik cardboard-stickers van Spiderman, die ik op de kaart verwerkte. De papiertjes komen uit een wat ouder papierblok van de Action. Megan's naam en leeftijd maakte ik met de Charming Alphabet-malletjes van Marianne Design.

Aangezien er veel verschillende Funko poppen zijn (alleen van Spiderman al 3 verschillende) en ik niet precies weet welke ze al heeft, krijgt ze geld om er zelf eentje te kopen. Vandaar de envelop in de kaart.

Bedankt weer voor het langskomen en graag tot morgen, dan ben ik er weer met een reminder voor de lopende challenge op het 4 Season blog. Fijne zondag!

Challenge;

Try Stampin' On Tuesday - TSOT5286 opmerkingen:

 1. Oh, je kaart is geweldig. Super mooi
  Wonderful card
  Claudia

  https://knutselmeisjes.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje voor de jarige. Prachtig gemaakt.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk bedacht, deze kaart voor de spiderman fan! En slim om geld te geven als je niet weet welke pop ze al heeft.
  De condoleancekaarten hieronder zijn ook heel mooi. Prachtige kleur dat warme okergeel...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dang, Colien, this is the cutest! My own daughter was a huge Spiderman fan, too, she would have loved this! That extra fold is PERFECT! Thanks so much for playing at TSOT!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Colien, what a perfect card for your Spiderman fan! I'm sure Megan will love it!! Including the envelope inside was a clever solution to your Funko dilemma. Thank you for sharing your card with us at Try Stampin' on Tuesday!!! -Donna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Daar had ik dan weer echt nog nooit van gehoord, Funko poppen. Ik word oud! Leuk om zo een bijdrage te leveren aan haar verzameling. Mooie kaart, dank je voor het meedoen met TSOT!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien