Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 2 oktober 2021

Roparun Toppers!

 
Zoals gisteren gezegd, had ik nog 4 Tony Chocolonely-repen gepimpt. Dit weekend is de 30e editie van de Roparun. De route (van ruim 300 km!) vindt plaats in aangepaste vorm met start en finish in Landgraaf. Met deze sportieve uitdaging wordt geld opgehaald voor organisaties en projecten die het leven van mensen met kanker veraangenamen. Vier van mijn collega's rennen of fietsen voor dit goede doel met team De Buitenbeentjes. Stuk voor stuk toppers die wel een gepimpte Tony Chocolonely verdienen!

Monique en Jackelien begeleiden de lopers en zorgen ervoor dat zij op de juiste route blijven. Lopers wisselen steeds af, maar die fietsers blijven een flink stuk zitten... en dat in het tempo van de loper, zo'n 11-12 km per uur. Naar mijn idee de zwaarste taak tijdens zo'n estafette...
Esther gaat voor het eerst mee en gaat hardlopen. Superknap!! Vind je niet dat Eline's eekhoorn ook zijn beste beentje voor zet?! ;) 
Arjens is een collega die al een aantal keer de Roparun heeft gelopen, ook dit jaar is hij van de partij. Hij was blij met zijn chocolade, extra energie voor onderweg. 

Met de collega's hebben we De Buitenbeentjes gesteund met boodschappen en onze leerlingen hebben gisteren nasi en bami klaargemaakt voor het team. Zo draagt iedereen zijn steentje bij. Vrienden worden kan ook, daarmee sponsor je het goede doel.


Challenge;
The Color Throwdown - ctd662 (third creation)


4 opmerkingen:

 1. Keigoeie actie, keileuke chocoladerepen !🤩

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dat leuk gemaakt en heel attent om te doen voor je collega's.
  Die chocolade zal het niet lang overleven, maar de prachtige wikkels zullen ze vast heel goed bewaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat ben jij weer lekker aan de knutsel gegaan, helemaal leuk ! leuk om te maken en leuk om te geven, en vast ook wel leuk om te krijgen vermoed ik hahahaha
  grtjs,martina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zien ze er allemaal super uit en zo persoonlijk gemaakt. Dat valt vast in goede aarde.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien