Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 13 oktober 2021

Eline's huiswerk #5, Herfst in het bos.

 

Op 22 september maakte Eline Pellinkhof de nieuwe huiswerkopdracht bekend: Herfst in het bos. De deadline voor dit huiswerk is morgen, dus net op tijd, aangezien de donderdag op mijn blog gereserveerd is voor kerstkaartjes.

Voor de gevorderde crafters heeft Eline nog een uitdaging: Gebruik echt hout op je werkstuk. Ik maakte mijn herfst-tafereel op een A4-tje wat ik op een klembord heb bevestigd. Natuurlijk mochten Eline's diertjes, de uil en mol in dit geval, niet ontbreken. En de nieuwe pompoen (echt mijn favoriete herfstmal op dit moment, maar dat hadden jullie al begrepen) in 2 kleurtjes erbij geplakt. Verder Tiny's herfstbladeren, houtschijfjes, spinnenweb en insecten gestanst.

De stukjes schors plakte ik vast met het lijmpistool op het Autumn Wispers papier. Ik wilde er eerst nog gedroogd mos bij plakken, maar dat werd te rommelig.
De foto's zijn niet super van kleur, misschien lukt het me vandaag nog om nieuwe te maken. Maar er zijn al 2 mannen aan het werk hier, de airo wordt geinstalleerd vanmorgen. Zo meteen komt mijn thuiskapster en om 11.00 uur heb ik een telefonische afspraak met de docente van de onderwijsassistente die ik begeleid. Vanavond ben ik op school = werk, het is Kom, Proef en Beleef. Groep 8-leerlingen krijgen dan een rondleiding en komen ook 3 verschillende lesjes volgen. Ik mag vanavond 3 rondes een bloemlesje verzorgen, vanmiddag neemt mijn collega dat voor rekening. Het is dus weer een volle woensdag....
Challenge;

Eline's huiswerk (op Instagram) - #5 Herfst in het bos4 opmerkingen:

 1. Leuk gemaakt!!
  Awesome
  Claudia

  https://knutselmeisjes.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een ontzettend leuk projectje. Je hebt je huiswerk volgends mij heel goed gedaan, ook met het echte hout erop!
  Je dag klinkt wel heel erg afwisselend en leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoals GerJanne al zegt je hebt je huiswerk goed gedaan, het ziet er prachtig uit Colien.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je het huiswerk leuk uitgevoerd. Zo slim hoe je de extra opdracht erin hebt verwerkt.
  Echt super mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien