maandag 31 januari 2022

Pensioen.

Afgelopen donderdag was de laatste werkdag van Nelleke, zij is nu met vervroegd pensioen. Via GerJanne vroegen haar man en kinderen om haar te verrassen met een kaartje. Dit kaartje kan ze ook nog verwachten. Het ging gisteren pas op de bus, nu maar hopen dat Nelleke nog een plekje heeft ;) De leuke luiaards en tekstjes uit het Bella Lulu knipvel zijn heel toepasselijk voor een pensioen.

Omdat ik de cirkel uit het (Eline's Summer picnic) papier had gestanst (met de buitenste ring van de lay-out mal van Marianne Design) bedacht ik om een tweede kaartje te maken en de uitsnede meteen te gebruiken. Altijd handig om een pensioen-kaartje op voorraad te hebben, deze dus...

Straks ga ik de leerlingen uit de klas van de overleden jongen begeleiden bij het maken van een krans. Ik heb er allerlei kleurrijke bloemen voor ingekocht en hopelijk dragen die bij aan het verwerken van het rouwproces....

Challenge;

Freshly Made Sketches - FMS520



10 opmerkingen:

  1. Twee hele mooie vrolijke kaarten. Dit is ook heel mooi papier. Leuk de tekst in verschillende kleuren. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik dacht dat je de cirkel had opgeplakt, maar je hebt het dus uitgesneden, dan is het zeker een goed idee om een 2de kaartje te maken.
    Ze zijn vrolijk en de tekst is hÊÊl leuk.
    Sterkte vandaag!!
    Rouwen en dat omzetten tot iets creatiefs werkt voor mij altijd heel fijn. Ik weet zeker dat de leerlingen er met elkaar iets heel moois van gaan maken. Maar het zal een "zwarte" dag worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaarten Colien
    Mooi hemaakt met dat luiaardje
    Heel veel sterkte vandaag voor jullie allemaal
    het samen creatiefzijn helpt vast in de rouwverwerking
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Twee leuke kaartjes met de luiaard Colien.
    Ik denk dat er bij Nelleke niks van luieren komt....zij is zo actief!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha... leuk dat je toch nog tijd vond voor Nelleke. Kan me indenken dat je hoofd even ergens anders naar stond. Ze zijn beide trouwens heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Twee vrolijke pensioen kaartjes heb je gemaakt!
    Wat zal dat lastig zijn voor alle leerlingen, maar hopelijk helpt het ze in het rouwproces!

    Liefs, Merit en Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. What a fun card! Love that mix of patterned paper and the sweet little sloth! Thanks for joining us this week at Freshly Made Sketches!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ze zijn zo vrolijk deze luiaards.
    Hopelijk werd het een mooie krans en voelden jullie allemaal een verbondenheid bij het plaatsen van het droevige nieuws. 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Colien,
    Vandaag plofte jouw kaart in de brievenbus. Ik zag gisteren jou bericht al voorbij komen maar expres nog niet gekeken. Ik herkende de sketch net wel. Heel hartelijk bedankt en ze=ik heeft/heb nog wel een plekje hoor. Nu allemaal nog in de vensterbank en tafeltje, straks gaan ze aan een lijn en mogen ze nog een poos shinen.
    O, ik las ook het verdrietige bericht van de overleden leerling. Wat een impact heeft dat op iedereen. Dat wil je eigenlijk niet meemaken. Wat mooi hoe je met alle leerlingen deze mooie kans gemaakt hebt. Ik denk dat dat ook heel goed voor iedereen om hier dan zo mee bezig te zijn.
    Sterkte.
    Groet, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien