zondag 25 december 2022

Kerstlabels.

Gisteren was het weer tijd voor cadeautjes onder de boom. Kerstavond vieren we altijd met Ellen, mijn schoonmoeder en voor op haar cadeautjes had ik labels gemaakt met plaatjes uit een knipvel van Marianne Design. Ook het kerststuk op de achtergrond maakte ik als kerstcadeau, het is zo lastig om iets te bedenken. Oh, en een Amaryllis bol, die staat niet op de foto...
De geschulpte buitenrand sneed ik met de 'nested circles cutting dies' van Creative Craftlab (Studio Light), ze zijn echt mijn favoriet op dit moment. Het 'dopje' van de 'kerstballen' komt uit een oudere Collectable van Marianne Design. 

Ik mocht o.a. de advent kalender van Marianne Design uitpakken én dus ook alle vakjes meteen open maken :) Je ziet er snel iets van terug! Vandaag vieren we kerst bij mijn oudste zusje met mijn familie. We nemen allemaal iets mee voor het diner en Rolf en ik zorgen voor een gedeelte van het voorgerecht (voor degene die vis willen) en simpelweg voor de groenten (haricots verts met serranoham, een witlof en een groene salade, brocollischotel) en aardappelen (krieltjes, wedges en voor de neefjes frietjes). Tussen de gangen door ga ik naar huis voor de honden. Ze meenemen is geen optie, het huis is te onbekend voor blinde Briep en te onrustig voor revaliderende Suus. Thuis is dan lekker rustig en vertrouwd voor ze.

Fijne dagen, iedereen!

Challenge;
Kaartjes Inspiratie Challenges - Alles behalve een kaart


 

4 opmerkingen:

  1. Mooie labels en een prachtig bloemstuk Colien. Fijne dagen en een mooi 2023 gewenst. Ook voor de honden ;)
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. da zijn kei toffe labels

    Fijne kerst

    grtjs Claudia

    Je kan mij nu ook vinden op You tube: https://www.youtube.com/channel/UCnlT4Rs1DfAZU_GLcM7Kx1g
    https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
    http://creativesketchygirls.blogspot.be
    http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
    https://girlzcreativecrafts.blogspot.com
    https://girlzcreativechristmaschallenge.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke labels. Die stansen had je bij je op het DT weekend. Ik heb ze niet, maar wel ronde stansen en die van Crealies. Dat combineert ook wel.
    Je dag van gisteren klinkt heel gezellig . Fijn als de familie zo dichtbij woont dat je naar huis kan voor Suus en Briep. Vandaag ook nog wat op het programma of lekker thuis?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige labels, bedankt voor je deelname bij KIC
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien