woensdag 9 februari 2011

Congrets with Baby-2-be!

Vandaag een kaartje dat ik afgelopen zondag heb gemaakt voor vrienden die een kindje verwachten. Vorig jaar zijn ze getrouwd en dit jaar is de uitgerekende datum van de baby op hun 1e trouwdag! Hoe krijgen ze het voor elkaar, ha, ha.
Voor deze kaart heb ik lichtblauw en roze cardstock en het 'In the meadow' papier van Eline's huis gebruikt. Door deze kleuren, gecombineerd met groene tinten, blijft het kaartje neutraal. Het zou ook wel erg vroeg zijn om te weten of het een jongetje of meisje gaat worden :)
Het Magnolia-afdrukje heb ik ingekleurd met Derwent coloursofts, uitgeknipt en met 3D-foam opgeplakt. Het tekstje heb ik in WordArt gemaakt en op designpapier geprint. De vlindertjes (gestanst met malletjes van Joy) en roze facetsteentjes zijn de enige versiering, want ik vind het papier al druk genoeg.

grtz.Colien

Challenge:
CPS - sketch # 204


5 opmerkingen:

  1. Tja, dit papier... Wowwie! Erg mooi gedaan Colien!

    Groetjes Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooi weer Colien!

    Groetjes Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! De aanstaande ouders zijn er vast heel blij mee: met het kaartje en vooral met de zwangerschap. Ik denk zo maar, dat je je tegen die tijd ook gaat uitleven op de felicitatiekaart.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Daar zullen de a.s ouders wel mee in hun nopjes zijn WAT EEN LEUKE KAART!!! je brengt ons wel op een idee met dit papier.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een lief kaartje, papier helemaal geweldig. Leuk om zo'n kaartje te geven.
    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien