zondag 29 mei 2011

Workshop deel 1.

Afgelopen week heb ik 2 workshops gevolgd. Eerst even over de eerste: Woensdagavond zijn Sanne, Mariken en ik naar Nederhemert geweest. Daar hebben we bij GeWe-hobby uitleg gekregen Yvonne over het inkleuren met Distress inkt. De workshop was super voorbereid: we kregen allerlei materialen om een label-boekje te maken. Na wat info over de Distress inkt, mochten we aan de slag. We begonnen met het maken van 3 kleurenstaaltjes:
Dit lijkt een saai klusje, maar hierdoor konden we goed kennis maken met de inkt en het waterpenseel. Ook kun je prima zien dat je de inkt donker en licht kunt gebruiken. En handig om nu te gebruiken als ik stempels ga bewerken met de Distress inkt.

Daarna mochten we 2 simpele afdrukjes inkleuren die Yvonne op 1 van de labels had gestempeld:
Hierbij konden we oefenen met schaduwwerking en het mengen van kleuren. Daarbij moet je wel even rekening houden met het laten drogen. Bij het gras onder het muisje is dat niet helemaal gelukt :(
Tot slot had Yvonne ook nog wat Magnolia afdrukjes gestempeld. Ze gaf ons vooral uitleg over het inkleuren met schaduwwerking en het inkleuren van het gezichtje en de haartjes. Dit is het resultaat:
Het was een gezellige en productieve avond! Ik heb het boekje thuis afgemaakt. De voorkant heb ik gepimpt met allerlei losse materiaaltjes. Ook heb ik de stempel gebruikt die ik gewonnen had bij de candy van Yvonne :)
Nu ga ik foto's maken van het resultaat van de workshop die Sanne en ik gisteren hebben gevolgd, zodat ik die zometeen kan plaatsen. Dat was ook zo super!!

grtz.Colien

4 opmerkingen:

 1. hey Colien
  ziet er goed uit hoor je hebt weer lekker veel geleerd.
  groetjes esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoy colien
  leuk hoe je al die informatie op je blog zet, want als je ver weg woont kan je bijna niet aan workshops deelnemen en dan is deze blog weer wat om van te leren!
  groetjes...corry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great colouring dear Colien!
  Hugs,
  Mo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wouw Colien, ziet er goed uit, joh.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien