zondag 30 december 2012

Bookmark.

Vandaag start de nieuwe challenge bij Anyone for Anya. Dit keer is de uitdaging om een boekenlegger te maken. Voor de mijne heb ik 'New Year Anya' afgedrukt en ingekleurd met Spectrum Noirs. Verder wat leuke spulletjes bij elkaar gezocht en dit is het resultaat. Zoek ook een afdrukje van CC Design of The Greeting Farm en doe mee!!
Mijn nichtje Indy (7 jaar) is verslaafd aan lezen en heeft haar eigen boekenlegger gemaakt. Met een kleurenkopietje van mijn afdrukje en allerlei leuke materialen is dit het resultaat. 't Is een echte knutselaar en ze vindt het heerlijk om te komen freubelen. En ik vind het wel gezellig!

7 opmerkingen:

 1. Een erg mooie tag.....vindt de tekst op de tag ook super. En wat knap van Indy.....Leuk dat ze ook al freubeld en met een super resultaat.
  Gr. Sinikka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke boekenlegger! Relax en read... geweldige tekst. Jammer dat dat op de één of andere manier alleen maar in de vakantie lijkt te lukken. Ga zo verder in 'Tonio' van A.F.TH. van der Heijden, Die heb ik dan wel weer op m'n iPad staan, dus een boekenlegger is dan overbodig ;) Het exemplaar van Indy is ook helemaal leuk! Wat gezellig dat jullie samen aan de freubel zijn geweest.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super gave boekenlegger! Die van Indy is ook prachtig!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er goed uit ! ooi gedaan !
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie boekenlegger heb je gemaakt. Ik vind de tekst erop heel erg leuk.
  En die van Indy is ook prachtig geworden.
  Altijd gezellig een middagje knutselen met je nichtje.

  Groetjes Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk om samen met Indy te knutselen. Ze zijn allebei erg leuk geworden. Ik ga mijn best doen om ook een leuke boerenleven te maken deze week voor Anyone for Anya.
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou dames...jullie hebben allebei goed jullie best gedaan! Indy heeft goede begeleiding van haar tante, dat is gezellig!!
  Fijne jaarwisseling en heel veel goeds voor 2013 voor jou en Rolf!
  liefs Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien