maandag 3 december 2012

Te laat....

Afgelopen zaterdag was Ellen jarig. Helaas heeft ze op die dag geen verjaardagskaartje van me ontvangen, terwijl het Pure Innocence-afdrukje al ingekleurd klaarlag. Door alle gebeurtenissen afgelopen week was het er niet van gekomen om het kaartje af te maken. Maar zojuist is het gelukt. Het is gemaakt met het leuke 4heures37 papier van Knutsel & Zo. Het vertikale strookje is bewerkt met een MFT mal en met de naaimachine heb ik verschillende slordige stiksels gemaakt. Tot slot nog vleestouw toegevoegd, wat ik een beetje bruin had gemaakt met Distress-inkt.
In deze moeilijke tijd krijgen we steun van veel mensen. Er komen veel condelance kaarten en lieve berichtjes binnen. Erg troostrijk, dankjewel!
Challenge;
Papertake Weekly - Sketch

5 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart Colien.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lees in je vorige bericht dat je schoonvader is overleden Colien, gecondoleerd en heel veel sterkte. Je kaart voor Ellen is heel mooi geworden.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deine Karte ist wundervoll liebe Colien, die Nähte sehen super aus !!!
  Herzliche Grüsse aus der verschneiten Schweiz,
  Monika

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Colien,
  dat kan ik me wel indenken dat je niet op tijd was met een kaartje voor Ellen. En dat zal ze vast begrijpen!
  De kaart die ze toch nog kreeg is erg mooi! De kleuren zijn geweldig en het afdrukje zegt eigenlijk alles.
  Lieve groet,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het kaartje al eerder voorbij heb zien komen, maar dat ik met reageren gewacht heb totdat het in mijn bezit was ;) Ik vond het op de foto al een geweldig kaartje, maar in het echt is ie nog mooier! Echt gaaf. Hij staat gezellig bovenop de kast, naast het kaartje van Mariken.
  Colien, ik hoop dat jullie vandaag op een mooie manier afscheid hebben kunnen nemen van je schoonvader. Het zal ongetwijfeld een emotionele dag zijn geweest.
  Liefs, Ellen xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien