Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 4 december 2012

White Christmas.

Vanmorgen heb ik dit Kerstkaartje gemaakt. We waren al vroeg wakker, ik ben geen stilzitter en scrappen werkt erg ontspannend.... Dus heb ik het Scandinavian Christmas papier van MD erbij gepakt en dit schattige beertje: één van de masterpieces van Lili of the Valley. Verder sneeuwvlokken gestanst, wat sneeuw opgebracht, lint en knoop erbij gezocht, een tekstje op een MFT-stansje gestempeld en de onderrand van de horizontale strook bewerkt.
Gisteren bloemwerk gemaakt voor mijn schoonvader, dat was erg fijn om te doen. Niet alleen omdat het mijn vak is, maar ook omdat het iets wat je kunt doen, buiten de machteloosheid om. Vanmiddag en vanavond kunnen mensen afscheid komen nemen...
Challenges;
 

10 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kaartje, enorm mooie kleurtjes ook!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart heb je gemaakt Colien!

  Liefs Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief kaartje heb je gemaakt en dat op de vroege morgen. Fijn dat je zelf een bloemstuk kan maken voor je schoonvader, dat is toch wel heel mooi om te doen. Sterkte verder.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend lieve kaart! Mooi gedaan. Fijn om even je gedachten te verzetten. Wij zien jullie donderdag. Sterkte!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allereerst mijn condoleances met het verlies van je schoonvader. Ik wens jou en de familie de komende tijd veel sterkte. Heel mooi dat je met het bloemwerk invulling kunt geven aan je machteloosheid.
  Wel fijn dat je bij het scrappen je ontspanning kunt vinden. Je kaartje vind ik erg leuk, vooral de beer, het is een scheetje!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo, Ik ben hier gekomen door mijn moeder (ellen-startsscrapping) en ik vind je kaarten echt prachtig. Je blog ziet er netjes maar toch leuk uit, echt super gaaf! Dit kaartje vind ik echt super schattig...

  Sterkte met het verlies van je schoonvader.
  -Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel sterkte
  De kaart is heel mooi
  Liefs cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schitterende kaart.
  Heel veel sterkte Colien.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schatje! Goede manier om even aan iets anders te denken. Sterkte

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien