Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 4 december 2012

White Christmas.

Vanmorgen heb ik dit Kerstkaartje gemaakt. We waren al vroeg wakker, ik ben geen stilzitter en scrappen werkt erg ontspannend.... Dus heb ik het Scandinavian Christmas papier van MD erbij gepakt en dit schattige beertje: één van de masterpieces van Lili of the Valley. Verder sneeuwvlokken gestanst, wat sneeuw opgebracht, lint en knoop erbij gezocht, een tekstje op een MFT-stansje gestempeld en de onderrand van de horizontale strook bewerkt.
Gisteren bloemwerk gemaakt voor mijn schoonvader, dat was erg fijn om te doen. Niet alleen omdat het mijn vak is, maar ook omdat het iets wat je kunt doen, buiten de machteloosheid om. Vanmiddag en vanavond kunnen mensen afscheid komen nemen...
Challenges;
 

10 opmerkingen:

Deborah zei

Wat een prachtig kaartje, enorm mooie kleurtjes ook!!!

Diny zei

Wat een leuke kaart heb je gemaakt Colien!

Liefs Diny

Marijke zei

Lief kaartje heb je gemaakt en dat op de vroege morgen. Fijn dat je zelf een bloemstuk kan maken voor je schoonvader, dat is toch wel heel mooi om te doen. Sterkte verder.
Groetjes, Marijke

Sanne zei

Wat een ontzettend lieve kaart! Mooi gedaan. Fijn om even je gedachten te verzetten. Wij zien jullie donderdag. Sterkte!

Liefs Sanne

Ellen zei

Allereerst mijn condoleances met het verlies van je schoonvader. Ik wens jou en de familie de komende tijd veel sterkte. Heel mooi dat je met het bloemwerk invulling kunt geven aan je machteloosheid.
Wel fijn dat je bij het scrappen je ontspanning kunt vinden. Je kaartje vind ik erg leuk, vooral de beer, het is een scheetje!

groetjes, Ellen

Chelsea zei

Hallo, Ik ben hier gekomen door mijn moeder (ellen-startsscrapping) en ik vind je kaarten echt prachtig. Je blog ziet er netjes maar toch leuk uit, echt super gaaf! Dit kaartje vind ik echt super schattig...

Sterkte met het verlies van je schoonvader.
-Floor

Cinderella zei

Heel veel sterkte
De kaart is heel mooi
Liefs cindy

Riet zei

Wat een schitterende kaart.
Heel veel sterkte Colien.

Liefs Riet.

Linda Visser - van der Velden zei

Wat een schatje! Goede manier om even aan iets anders te denken. Sterkte

jolanda zei

heel mooi en lief kaartje