Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 5 maart 2016

Birthday girl.

Vanmiddag heerlijk zitten fröbelen en verschillende kaartjes in Hollandse kleurtjes gemaakt. Het tekstje van dit kaartje is dan misschien niet Hollands, maar er lagen geen andere papiertjes op tafel dan je hier ziet. Dus ook de komende dagen allerlei kaartjes in rood-wit-blauw. Nu nog met een tikkeltje groen, maar dat zien we maar even door de vingers. Gisteren de laatste voorbereidingen getroffen op school = werk voor de komende week. Dan is het IK HOU VAN HOLLAND project en het onderbouw/gebouw is helemaal in stijl versierd. Maandag zet ik mijn bak met kaartjes in Hollandse stijl op tafel in de docentenkamer en hoop dat ik er veel ga verkopen tbv Alpe d´HuZes. Deze kaartjes zijn volgens de sketch op het blog Bij Oma Dee.
En deze ook. Dit kaartje gaat als opkikker naar Stefan. Hij heeft afgelopen week een fikse kaakoperatie (zijn bovenkaak, onderkaak en kin zijn operatief gebroken en opnieuw geplaatst zodat zijn gebit en kaak goed passend op elkaar komen) ondergaan en zit nu met een ijsmasker thuis...en dat terwijl hij ook nog eens jarig was. Dankzij een oproep van zijn moeder heeft hij al heel wat kaartjes ontvangen, maar deze kan er nog wel bij!
Challenge
Bij Oma Dee - Sketch

12 opmerkingen:

Suzan zei

Prachtige kaartje Colien!
Groetjes Suzan

Mariken zei

Ja, na zo'n nare operatie verdient hij wel een kaartje, echt kleurig en gaaf!

Ingrid Reyners zei

De kaart voor Stefan is super, wat naar voor hem, hopelijk helpt dit kaartje mee..het andere kaartje met de bloem is ook lekker fris, hopelijk ga je veel kaarten verkopen colien, fijn weekend nog..groetjes Ingrid

martina's kaartjes zei

heel erg leuke kaartjes ! mooi resultaat
fijn weekend,
grtjs,martina
x

Ellen zei

Wat een gave kaarten! Het groen staat mooi bij de Hollandse kleurtjes. Dinsdag gaan we gezellig samen de Hollandse muziekexcursie doen. Leuk!

Annigide zei

Twee leuke hollandse kaartjes heb je met de sketch gemaakt. Poeh, heftig verhaal over Stefan, die verdient zeker een kaartje.
lieve groetjes Angelique

Jantine zei

Grappig, ik had niet direct een "Hollandse" associatie toen ik je kaartjes zag. Ik vind ze heerlijk fleurig!
Succes met de verkoop, dat komt vast goed!
Groetjes,
Jantine

Sabine zei

Hele leuke vrolijke kaartjes! Ik vind het groen het juist zo fleurig maken Liefs Sabine

Maria V zei

Heerlijk, de kleuren spatten er af. Ik word er vrolijk van.

Rimmie zei

Stoer en lekker vrolijk! Toppie!

Groetjes

Rimmie

Marjan Küppers zei

Gaaf! Kleurrijk en modern, twee mooie kaarten, Colien. Succes met de verkoop!

!neke zei

Wat een kleurrijk geheel, hoop dat de kleine baas er een opkikker
van krijgt !