Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 15 maart 2016

Keukenmachine.

Toen ik in de voorjaarsvakantie een middagje bij Mariken ging fröbelen, stempelde en kleurde ik o.a. deze leuke keukenmachine en cakejes. Ze zijn van Lawn Fawn en passen prima bij de Carta Bella papiertjes uit de laatste IDEE&post. Én bij de sketch op het blog van CAS on Sunday :-)
Ook de deegroller en slagroomspuit zijn grappig. Beide kaartje zijn baked, ehm.... made with love!
Ik wilde ze nog even plaatsen vandaag, na een lange werkdag vol lessen, overleggen en EHBO-herhaling. Helaas morgen geen vrije dag, zoals normaal, maar studiedag gecombineerd met personeelsdag. Ik ben heel wat extra uurtjes op school = werk de laatste weken....
Challenge;
CAS on Sunday - Sketch

13 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

toffe kaartjes Colien!
nancy

Annigide zei

Wat zijn die keuken attributen leuk en wat heb je er leuke kaartjes mee gemaakt.
lieve groetjes Angelique

Ellen zei

Je homebaked kaartjes zijn hartstikke leuk! Stempeltjes van Lawn Fawn, de iDEE&post en CAS on Sunday zijn geweldige ingrediënten. Maar het gaat uiteindelijk om de kok ;) Balen ja voor jou, morgen toch naar school voor de studie- en personeelsdag. Overuren. Gelukkig volgende week een korte week om bij te tanken.

Mariken zei

Ja, dat was gezellig zeg, samen freubelen! Doen we nog eens he?! Je kaartjes zijn zo gezellig geworden, zeker met die leuke papiertjes erbij. Het was weer een lange dag, maar we kunnen er een jaartje tegenaan! En morgen, je vrije dag, jammer. Maar het zal vast gezellig worden!! Tuk-tuk ze voor nu...

GerJanne zei

Ha Colien,
je kaartjes zijn leuk. De Lawn fawn stempeltjes zijn zo enig!
Passen goed bij de papiertjes van oma Dee.
Jammer van je vrije dag, maar jullie hebben toch zeker ook een jaartaak? Zoals in het PO en MBO?
Groetjes,
GerJanne

Sabine zei

Heel mooie kaartjes heb je gemaakt. Leuke stempels! Liefs Sabine

Nancy zei

Hey Colien,

Deze heb je weer leuk gemaakt... Super om naar bakfanaten te sturen... (Heb er thuis zo ééntje zitten - kijk maar op mijn blog op maandag - een kaart en een taart...)

Liefs,
Nancy

Marjan Küppers zei

Superleuke kaartjes met die keukenattributen!! Dat is wel balen van je vrije dag, ja. Is er geen gelegenheid om die ergens terug te pakken?

Linda van der Velden zei

Gaaf zeg, leuke stempeltjes! Ik heb zo'n keukenmachine in het echt haha onwijs gaaf! Groetjes, Linda

Anja Curvers zei

Schitterende kaartjes zo leuk gedaan. Bedankt voor je deelname aan CAS on sunday.

Nicole Parmentier zei

Leuke kaartjes! Lawn fawn en deze schets zijn een goede combinatie!! Jammer van je vrije dag, gelukkig komen alle feestdagen er weer aan, hopelijk heb je dan weer tijd voor jezelf.

Zw@@n zei

Wat een geweldig leuke kaarten, Colien. Grappige stempeltjes en papiertjes. Leuk dat je meedoet met CAS on Sunday. Liefs, Wilma

Judith zei

Dit heb je leuk gemaakt, Colien! Ik zag dat de challenge inmiddels een winnaar heeft. Jouw kaart zou wat mij betreft minstens een top 3 plek hebben bereikt.