Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 7 maart 2016

Klompjes.

Zoals ik jullie al heb beloofd, zie je de komende week alleen maar kaartjes in Hollandse stijl op mijn blog. Dit allemaal vanwege onze IK HOU VAN HOLLAND projectweek op school = werk. We zijn vanmorgen gestart met het project en als (mede)organisator is dat best spannend! Hopen dat alles goed gaat deze week....   
Hierboven een kaartje met Delftblauwe klompjes, hoe typerend voor Nederland. Bij het bovenste kaartje heb ik papier van Maja Design gebruikt en wat gestanste bladeren uit m´n nieuwe Stampin´ Up set. Je zag daar de afgelopen dagen ook al wat bloemetjes van en er volgt nog veel meer!
Dit kaartje is nog meer CAS en door het oranje achtergrondpapier wat vrolijker. Zo krijg je met dezelfde sketch 2 heel verschillende kaartjes...
Challenge:
Freshly Made Sketches - FMS226

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Superleuke kaartjes!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Marijke zei

Wat en gezellige kaartjes allebei. De klompjes zijn wel erg leuk en duidelijk de blikvangers. Groetjes Marijke.

Marjan Küppers zei

Superleuke kaartjes, en wat zijn die klompjes gaaf!

Ellen zei

Twee verschillende kaartjes met één schets... en allebei zijn ze leuk! Zo, de kop is er af bij 'Ik hou van Holland'. Snap dat het voor jou echt spannend is zo'n week. Morgen samen op pad. Ik weet nog van niets qua excursie (hahaha, muziek ja, dat wel), dus ik reken helemaal op jou. Komt vast goed :)

Mariken zei

Ja, ze zijn hartstikke leuk, je twee kaartjes. Zoals je merkte, had ik wat opstartproblemen vanochtend, maar nu gaat het wel weer... Morgen excursie, dat moet lukken tussen de koeien!

Sabine zei

Hele leuke kaartjes! Mooie kleurtjes Liefs Sabine

Jen Mitchell zei

Beautiful cards! I love that you added some elements that are uniquely Holland! Thanks for sharing with us at Freshly Made Sketches!

Narelle Farrugia zei

This is just gorgeous! What a fabulous mix of colours and image. Thanks for joining us at FMS this week!