Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 6 maart 2016

Botanical Flower.

Ook vandaag 2 kaartjes in Hollandse kleurtjes. Het groen van gisteren nog meer weggelaten, dus nu vooral rood-wit-blauw-oranje, net als in de geplande blogberichtjes voor de komende dagen... Op dit bovenste kaartje een aantal van mijn nieuwe Botanical Builder Framelits dies van Stampin´Up gebruikt. Wat een gave set is dat. Als bloemist gaat daar je hart sneller van kloppen, echt te gek! De bloem zag je gisteren ook al en zul je nog wel vaker tegen komen (deze week).
En a.s. dinsdag is John jarig, dus meteen maar aan de slag gegaan en een kaartje voor hem gemaakt volgens dezelfde sketch. Wel een wat stoerdere versie; zonder bloem, maar met sterren. 
Ik fröbel nog even verder en dan heb ik tot zaterdag allerlei Hollandse kaartjes ingepland. Als je dat maar niks vind, kun je de komende week mijn blog beter even vermijden, hihi. 
Challenge:
Mojo Monday - MOJO437

5 opmerkingen:

!neke zei

Mooie uitwerking van de schets !!!
Hoop dat de verkoop goed gaat !
Ik twijfel er niet aan !

groeten Ineke

Sabine zei

Leuke kaartjes!!! Mooie combi's Liefs Sabine

GerJanne zei

Hahaha, je blog vermijden. Is een idee, maar dan mis je wel wat. Ik vind je kaart erg leuk! Mooie kleuren en die bloem, ja, die is super!!
GerJanne

Blankina zei

Wat een leuke tekst van die kaartjes...mooie lay out ook.
Liefs Blankina

Ellen zei

Leuke kaarten! Je nieuwe bloem is prachtig. Natuurlijk ga ik je blog niet mijden, stel je voor! Veel te leuk al die Hollandse kaartjes én de bloem :)