dinsdag 21 juni 2016

Bingo-prijs.

De kinderbingo was een groot succes gisteravond: 84 kinderen deden mee! Daarna was de beurt aan de volwassenen en zoals ik gisteren al schreef in mijn blogbericht mocht ik voor de prijzen zorgen. Dit was er eentje van: een gepimpte decohanger. Al vaker maakte ik er eentje, maar omdat ik er nog in voorraad had/heb, bedacht ik dat het misschien ook wel leuk zou zijn als prijs. 
Er hangen koffiemelkflesjes, kleine groentenpotjes en rieten hartjes aan. Daarop verwekte ik washi-tape en witte roosjes en in de potjes zit bedrukt jute-band. Ook knoopte ik sloophout,  kralen en houten vogeltjes aan de ring vast. 
Tot slot nog wat zwart organza lint en wit bolletjes lint en klaar....
Geen idee wie de prijs heeft gewonnen (dat hoor ik vast vanavond als ik naar de toneeluitvoering ga), maar ik vond het leuk om de decohanger te maken.


5 opmerkingen:

  1. hij is inderdaad wel erg leuk ! mooi
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke hanger! Ik geloof dat de winnaar daar erg blij mee is Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt weer iets voor jou, om niet alleen cadeautjes te kopen voor de bingo, maar ze ook zelf te maken! Deze decohanger is echt heel gaaf! Hopelijk ziet degene die 'm gewonnen heeft ook hoeveel werk in er die hanger zit. En hoeveel liefde ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Helemaal leuk en weer eens wat anders en origineel.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien