Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 3 juni 2016

It's a girl.

Op 12 mei j.l. werden mijn neef Alexander en zijn vrouw Andine trotse ouders van hun dochter Leefke Annemarie. Daarmee was ook het zusje voor Arved geboren. (klik hier om het kaartje te zien dat ik destijds voor zijn geboorte maakte) Met een papiertjes van Action en Eline's baby-mal maakte ik dit kaartje. Natuurlijk mocht de naam van het kleine meisje niet ontbreken.Het gezin woont in Kiel, boven in Duitsland, dus het kaartje mocht een flinke reis maken....
Rolf, Ellen en hun supporters zijn ook weer begonnen aan een flinke reis, ze zijn onderweg naar huis. Hun Alpe d´HuZes avontuur zit er op voor dit jaar. Rolf heeft weer een mooie prestatie geleverd, gisteren maar liefst 4 x de Alpe opgefietst (en dus ook 4 keer afgedaald, wat net zo spannend is, zeker als het geregend heeft....), we zijn trots op die twee kanjers!!
Challenges;
Marianne Design Kreadiva´s - Alles mag, optie baby
Marianne´s Design Diva´s  Anything goes, option baby
Sketch Saturday - Sketch #414

8 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Leuk pakje heb je de baby aangetrokken! vrolijk kaartje!
en wat een prestatie van je man, en schoonma, en chique dat dit voor het goede doel is!
groetjes
Nancy

martina's kaartjes zei

voor een meisje, maar toch lekker stoer ! mooi
grtjs,martina
x

Ellen zei

Natuurlijk ben je trots! Wat een prestatie hebben die twee geleverd, super! Leefke, ik vind het een mooie naam. En een mooi kaartje. Gaaf de combinatie van fel foze met zwart.

Sabine zei

Wat een leuk kaartje! Het is ook n enorme prestatie zeg! Liefs Sabine

Marjan Küppers zei

Wat schattig, een heel lief kaartje Colien!

Linda van der Velden zei

Wat een leuk kaartje, gaaf pakje heeft de kleine aan :). Wat een topprestatie van jouw Rolf, super goed! Groetjes, Linda

Annigide zei

Leuke babykaart, door de patroontjes ook lekker stoer. Geweldige prestatie van je man en schoonmoeder, daar mag je zeker trots op zijn. Je kerstkaartje is super geworden, die oranje strik maakt het helemaal af, meer heeft het kaartje niet nodig.
lieve groetjes Angelique

Joanna Moore zei

What a sweet card. I'm so glad that you shared this with us over on the Sketch Saturday site. Good luck.
~Jo, SS-DT