Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 6 juni 2016

Puppy.

Dit kaartje maakte ik voor mijn nicht Jolanda en haar man Hans. Ze zijn beide grote dierenliefhebbers en na een tijdje 'hondloos' te zijn geweest, begon het toch weer te kriebelen. Ze gingen 'kijken' bij puppy's. Ja, ja, dat was natuurlijk zo verleidelijk dat ze meteen verkocht waren. En nu is Kenzie hun nieuwe huisgenoot. Om ze hiermee te feliciteren, maakte ik dit kaartje voor ze.
Challenge;
Freshly Made Sketches - FMS239

10 opmerkingen:

Marjan Küppers zei

Superleuke kaart voor echte hondenliefhebbers! Ook je babykaart hieronder is een mooierd met de tekst tegen het leuke tape!

Kim S zei

SO sweet!! Love that cute puppy and he looks just right on the burlap with the patterned paper in the background. Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

Anoniem zei

Leukkk!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Rimmie zei

Leuk kaartje!!!

Groetjes

Rimmie

Ellen zei

Oei, kijken bij puppies... gevaarlijk ;) Natuurlijk zijn ze ' overstag' gegaan. Gave kaart om hen te feliciteren met de komst van Kenzo.

Sabine zei

Altijd leuk om een puppy in huis te hebben. Lief kaartje om te feliciteren. Liefs Sabine

Cindy Hall zei

This card is so much fun! I love the texture that you added with the burlap. Thanks for sharing with us at Freshly Made Sketches!

Nicole Parmentier zei

Tja kijken bij puppies en ze dan niet mee naar huis willen nemen is bijna onmogelijk! Schattig kaartje om ze te feliciteren met hun nieuwe huisgenoot!

GerJanne zei

Heel leuk kaartje en lief van je dat je ze met zo'n lief kaartje feliciteert!
Groetjes,
GerJanne

Mariken zei

O jee, een puppy, zo leuk!! Ook jouw kaartje is zo tof, dat hondje is super!!