Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 20 juni 2016

Vaderdag.

Gisteren tussen de bedrijven door dit kaartje gemaakt voor mijn vader. Je zult misschien denken dat hij bij de politie werkt, maar nee, hij speelt het alleen maar. Morgenavond mag hij de complete uitrusting aan, dan is de jaarlijkse uitvoering van de toneelvereniging. Met hun clubje (mijn moeder helpt achter de schermen mee) zijn mijn ouders het hele jaar actief om de klucht tot een succes te maken. Elk jaar weer een hilarisch stuk in dialect en dit jaar dus met mijn vader als 'pliesie'
Gisteren (nog) druk bezig geweest met de voorbereidingen voor deze week. Vandaag start er in het dorp waar ik ben opgegroeid de Feestweek, een 6-daagse vol activiteiten voor alle leeftijden. Zo kunnen mensen vanaf vandaag de fietsvierdaagse starten en vanavond mag ik de kinderbingo organiseren. Aansluitend is er een bingo voor volwassenen, daarvoor heb ik wel de prijzen geregeld (vandaag leuke pakketjes gemaakt), maar ik heb dan genoeg balletjes gezien, dus mag iemand anders het van me overnemen ;-) 
Challenge;
Freshly Made Sketches - FMS241


14 opmerkingen:

Ellen zei

Jij gaat weer een drukke week tegemoet! Maar vast ook een gezellige. Gaaf kaartje zeg, voor jouw pliesie-vader :)

Mariken zei

Wat leuk gedaan, de vaderdagkaart voor je vader. Pliesie, echt zoals we dat vroeger uitspraken, als kind! Genoeg op het programma voor jou deze week, wel gezellig!!

Danielle zei

Wat een leuk kaartje voor je vader! Geniet van de feestweek!

martina's kaartjes zei

hahaha, hopelijk schrijft hij geen boetes uit ?! een leuke kaart zo
grtjs,martina
x

Nancy Soetaert zei

toffe kaart!
geniet van het toneelstuk en je drukke week!
nancy

Sabine zei

Wat een leuk verhaal bij je kaart! Ik wens jullie een fijne feestweek, maar met zo'n leuk kaartje als start moet het goedkomen Liefs Sabine

Durvina zei

Wat een leuke kaart voor je paps!
En ik moet erg lachen om het dialect, zo gaat dat hier ook!
Veel plezier met de feestweek, maar dat gaat vast lukken ;)

liefs, Durvina

Marjan Küppers zei

Die zal hij gaaf vinden! Wat leuk dat je ouders zo actief zijn in de toneel vereniging! Succes met de kinderbingo, maar kan me voorstellen dat je daarna even klaar bent met de balletjes :)

!neke zei

Super goed gelukt !!!!
En wat leuk dat je ouders zo actief zijn bij de toneelvereniging !
Okk nog in dialect !
Plezier met de feestweek !

Kim S zei

What a fun thing that your parents do - and how great that you made him this great police card. It's perfect with the shield and the hat and the nice masculine accents. Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

Rimmie zei

Wat een stoere kaart voor je vader. Leuk zeg de "pliesie" pet erop.

Groetjes

Rimmie

Cindy Hall zei

What a great card! I love the design and the police elements. Wonderfully done! Thanks for sharing with us at Freshly Made Sketches!

Linda van der Velden zei

Gave kaart, zeg! Mooi gemaakt en ook toepasselijk. Dat klinkt als een gezellige week! Veel plezier alvast met de bingo :). Groetjes, Linda

Nicole Parmentier zei

Wat ben je weer lekker druk met vanalles. Zo te zien heb je dat van geen vreemde... Je vader vind de pliesie kaart vast geweldig, die pet is zoooo leuk!